RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 15. detsember 2010

NSBOGI´ST

Ligi tunnistas nukuvõimu tegevust

Jürgen Ligi tunnistas täna, et miljoneid maksnud eurokalkulaatorite soetamine suruti Eestile peale.
Ligi sõnul oli idee  olemas ammu enne Eesti rahavahetusplaane. “Seda tegid teised riigid enne meid ja meie tegime seda Euroopa Komisjoni tungival soovitusel. See on üleeuroopaline idee ja need ideed sisuliselt surutakse peale, vastasel korral riike kritiseeritakse,” sõnas Ligi.
Kokkuvõttes näitab see hästi liberaalide marionetlust tervikuna. Täidetakse saksa täpsusega ettekirjutusi ja kiidetakse ettesöödetud dogmasid olenemata nende mõjudest oma rahvale või nende paikapidavusest.
Välisministeerium on nagu eurodogmade papagoi, mis erakordse selgrootusega silma paistab.  Kõike, et nö ülemustele meelt mööda olla.
Liberaalide tegevust jälgides jääb mulje, et tegu eufoorias teismelistega, kes mõne popiidoli lummusesse vajunud. Võim kiidab kõike, mida “arenenud riigid” teevad teadvustamata, et mitmed nende “arenenud riikide” otsused on põhjustanud neis endis ja nende järgijates stagnatsiooni. Olgu selleks pereväärtustest taganemine ja sealt tulenev jätkusuutmatu iive, majanduslikud möödalaskmised, mis nüüd kättemaksavad või arulage integratsioonipoliitika ja võrdsusdogma. Nende üks põhiliseimaid argumente on, et “see on Euroopalik” või “nii on läänes”.
Eesti vajab ilmselgelt jõulisemat poliitikat, mis seisab Eesti mitte eurokraatide rahakoti eest. Ilmselgelt ei too seda praegune süsteem, kus erivärvides süsteemierakonnad oma kurssi jätkavad, vaid seda on võimeline tooma täiesti uus jõud Eesti poliitikas.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP