RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 18. detsember 2010

NSBOGI´ST

Multikultide suurvale: valgeim valgetest ehk jumal Heimdall tembeldati neegriks

Posted in nsblogi@politician.com, Päevakaja on 17. dets 2010 by Maximus Germanus Meridius
Esimene treiler filmist “Thor” on ilmunud ja paljastanud poliitkorrektsete, kes oma erinevus rikastab valet pidevalt peale suruvad, tõelise suurvale.
Lisaks sellele, et põhjala jumalate pühakodu Asgardi on kujutatud täiesti vääralt ehk teisõnu kui multietnilist “paradiisi”ja mõnitavalt, on isegi jumal Heimdall, keda mütoloogias kirjeldatakse kui “valgeim valgetest” muudetud neegriks.
Varem on poliitkorrektsed näiteks keskaegset Inglismaad kujutanud kui multietnilist ühiskonda, et valetada nagu oleks multikulti olnud kunagise Inglismaa vägevuse üks allikaid(keskaegne Inglismaa oli monorassiline ühiskond ja saavutas kõrghetke ka just siis), kuid niivõrd suurt vale põhjala religiooni ja mütoloogia( on 13. sajandil koostatud iidsetest rahvalugudest ja kirjeldab selgelt jumalatesugu)kohta pole tehtud.
Kuigi film põhineb Marveli loodul, on see siiski paljude hinnangul ilmselge solvang Euroopa kultuuri suunas, mida niigi hävitada püütakse.
Mütoloogiline Asgard oli “Edda” kohaselt põhjalarassi jumaluste püha kodu ning näiteks jumal Odin tegeles aktiivselt Valhallas asuvate Einherjerite treeningu organiseerimisega, et nende abil peatada mitteaaside ehk mitte jumalate verd olevate olendite rünnak Ragnarökil, kui seda eriti kokkuvõtlikul püüda selgitada.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP