RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 1. detsember 2010

VEIKO RÄMMEL´I BLOGIST

http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

VEIKO RÄMMEL: KAS JULIAN ASSANGE ON SEKSUAALKURJATEGIJA?

Alles see oli, kui kenast Rootsi Kuningriigist kostus süüdistusi samas toonis ja samal aadressil. Julian Assange pidavat Rootsi prokuröride arvates olema ohtlik seksmaniakk. Paraku vaibusid need süüdistused ruttu, kuhugi jõudmata. Tänane uudis, mis räägib Interpoli poolt välja antud rahvusvahelisest vahistamiskäsust näib kuuluvat samasse ooperisse.

On selge, et Wikileaksi tegevus on pinnuks silmas paljudele selle maailma vägevatele, inimese diskrediteerimiseks sobivad neile kõik meetodid. Süüdistus seksuaalkuritöös on üks kõige mõjuvamaid nagu ajalugu on näidanud.

Süüdistuse tõsiseltvõetavust kahandab fakt, et alles hiljuti oli mees Rootsis, talle esitati kahtlustus ja ta käis aru andmas ja ikkagi ei päädinud lugu kohtuasjaga vaid süüdistusest loobuti ja lasti tal minna kõige nelja tuule poole. Kuidagi põnev on, kuidas sellised süüdistused ujuvad välja vahetult peale Wikileaksi uusi paljastusi USA ja maailma poliitikute seatempude kohta?

Ma olen ka ise võtnud nii siin blogis, kui ka Delfis sõna homotolerantsuse vastu ja pidanud seda lubamatuks. Homoideoloogide ja mis huvitav ka kesknoorte, vastureaktsiooniks on olnud ilma igasuguste tõenditeta minu süüdistamine homoseksualismis. Inimeste jaoks, kes mind tunnevad ja teavad on see naljakas ja absurdne, kuid neile kes ei tea ja ei tunne võib mõjuda tõena. Ma usun, et lugejad näevad paraleeli, sama asi siis suuremas mastaabis toimumas Julian Assange suhtes.

Ma arvan, et inimesed ärge uskuge esimese hooga informatsiooni, mida valitsejad ja meedia teile ette söödavad, neil alati omad huvid mängus. Vaadelge, mõelge, koguge ja hinnake fakte ja siis saate kätte õige järelduse, ok, tõele lähedase, sest täit tõde teab vaid Issand Jumal.

Ka uurimisorganid ja kohtud eksivad ja pahatihti tahtlikult, kõige hullem näide on justiitsmõrv ja ka neid on palju juhtunud maailma ajaloos.
________________________
Jaa, sellised süüdistused on kõige lihtsam viis "ohtlikust" inimesest vabanemiseks, või tema renomee hävitamiseks.  M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP