RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 28. detsember 2010

VEIKO RÄMMELI BLOGI´ST

VEIKO RÄMMEL: KAHEPALGELINE REFORMIERAKOND!


Eile näitas siis oravapartei järjekordselt oma tõelist palet. Tegemist on totaalselt põhimõttelagedate ja kahepalgeliste vendadega, kes võimul püsimise nimel on nõus tegema diili ka vanakuradi vanaemaga.

Osaliselt võib neist aru saada, paljudes kohtades ja ka Tartus oleneb nende püsimine reeturerakonnast ehk Keskerakonnast ja võim tähendab isiklikku heaolu ja raha. Kuid kas on eetiline võimu nimel müüa põhimõtted ja südametunnistus....?

Alles see oli, kui Ansip välistas koostöö Savisaarega ja iga terve mõistusega inimene sai aru, et see tähendab koostööd igal tasemel, sest Keskerakond mitte ei tauni vaid õigustab oma füüreri teguviisi. Lisaks muule teame ju, Keskerakond ja Savisaar on üks, mõtled Keskerakond ütled Savisaar ja vastupidi.

Tartu linnaisa Urmas Kruuse leidis vabanduseks, et Tartus ei ole Savisaart. See väide sai eespool ümberlükatud, kuid Kruusele meenutaksin vanasõna: "ütle, kes on sinu sõbrad ja ma ütlen, kes oled sa ise!" Ei maksa unustada ka Aadu Musta, kes Savisaare koolivend ning igati truu mõttekaaslane, Tartu volikogu esimees ja mees kes õigustab Raadi punapuusliku püsimist ning punasabatit seal iga aasta 9.mail jne.

REF-i peasekretär Kristen Michael sooritas aga demagoogia suursaavutuse, nimetades Mikseri küsimust Tartu võimuliidust lahkumisest edgargate pisendamiseks. Ei Kristen, see ei ole ühe linna võimuliidu teema ja ongi totaalne, sest tehes ükskõik mis tasemel koostööd reeturerakonnaga samastate ennast nendega, sorry unustasin, te oletegi ju üks, kes vastanduvad vaid näiliselt. Tegelikkuses teete mõlemad Eestiga head äri, KE müüb meid Moskvale, Teie erakond koostöös IRL-i ja SOTSIDEGA Brüsselile.
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP