RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 6. jaanuar 2011

BÜROKRAATIA VS. DEMOKRAATIA

Ühendkunigriigi Iseseisvuse Partei juhi Nigel Farage´i kõne europarlamendis. Kus on aga meie europarlamendi saadikute kõned, kas või nende sõnavõttude refereeringud ajakirjanduses? Neid praktiliselt pole. Euroopa rahvused vajaksid kaitset, toon ühe näite: juba 2008. aasta sügisel kirjutas briti ajaleht Daily Express, et Euroopa Liidul on plaanis aastaks 2050 Euroopasse importida 50 miljonit neegrit.
Teiseks võiksid meie saadikud sõna võtta EL-s vohava bürokraatia ja lausa kujuteldamatu salatsemise vastu, toon tsitaadi Jüri Lina raamatust "Mida Eesti ajakirjandus pelgab?":
"30. oktoobril 1994 avaldas "Dagens Nyheter" Jesus Alcala kirjutise salatsemisest Euroopa liidu võimukoridorides. Materjalid, mida ta tutvustas, tuletavad meelde George Orwelli kirjeldatud olukorda romaanis "1984". Euroopa liidu juhtametnikud tahavad, et ükski ametlik dokument tähtsate otsustega ei lekiks ajakirjandusse. Seepärast vasustatakse iga materjali koopia salakoodiga, et oleks võimalik tuvastada, kes andis dokumendi ajakirjandusele. Ametnikud peavad vastavas eriankeedis teatama ka nende isikute rahvused ja tegevusalad, kellega nad suhtlevad. Lisaks on nad kohustatud ilmutama mismoodi nad suhtlevad. Seesugust jõledat kontrollisüsteemi ei olnud isegi Nõukogude Liidus." Aga saadikud vaikivad, ju nad on Uue Maailmakorra ehitajate tublid käsutäitjad, seal ei ole kohta rahvusriikidele ega ka demokraatiale.
Matti Ilves
Ühte Nigel Farage kõnet saate kuulata-vaadata veel siit:
http://rahvuslane.blogspot.com/2010/11/veiko-rammeli-blogist.html

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP