RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 8. jaanuar 2011

ERSP KODULEHELT: VALIKULINE SÕNAVABADUS

(3.01.2011) ERSP.ee toimetaja on märganud viimasel ajal süvenevat tendentsi, et teatud kindlatele tunnustele vastavad saidid ja youtube üles pandud videod kipuvad jäljetult kaduma.

Öeldi “sorry” ja kadus eestland88.com, samuti on mitmesugustel ettekäänetel suletud arvukalt teisi saite, viimati blokeeriti dr. David Duke poolt youtube üles pandud videod, tema koduleht http://www.davidduke.com/ esialgu veel eksisteerib, kuid ei tea kui kauaks veel sedagi.

Poliitkorrektsuse vaimus tõsiusklikud jewroliiduvabariigi kodanikud ütlevad muidugi, et “väga õige, rassistlikud saidid tulebki sulgeda, ehitame ju uut sallivat maailma, multikultuurset sellist, olgem sallivad jne. bla-bla-bla”.

Ei ole see asi nii lihtne! Juhul kui juudiekstremismi ja ülemaailmset juutlust paljastav dr.Duke sait oli “rassistlik”, siis kuidas nimetada neid lugematuid portaale, mis annavad nn. “kaltsupeadele” ja teistele ülemaailmse juutluse vaenlastele nii et tolmab? Kõik nad eksisteerivad täies aus ja hiilguses edasi - meil on ju sõnavabadus. Isegi ZOG Saksamaa kantsler Merkel käis õnnitlemas üht karikaturisti kui sõnavabaduse Prometheust, kes joonistas mingi islamipühaku turbanisse pommi. Vaevalt oleks ta seda teinud kui karikaturist oleks inspiratsiooni saanud näiteks Talmudist või kujutanud King Davidi hotelli alla pommi sokutavat Anne Franki. (Muide, nimetatud hotelli koos inglastega õhku lasknud juuditerroristid kandsid vastase desorienteerimise eesmärgil araablaste riideid. Mõtlemapanev fakt kui mõelda 9/11 juhtumile ja teistele rohkearvulistele “islamiäärmuslaste” poolt korraldatud terroritegudele.)

Vaat siin näemigi, kuidas juutide käes olev massimeedia ja koos nendest sõltuvate ZOG valitsustega kujunavad täiesti avalikult topeltstandardeid: kui torgid judaistidest semiite, siis oled rassist, nats ja ei tea mis veel, kuid kui annad kabjahoobi moslemitest semiitidele, nn. “kaltsupeadele”, siis oled realiseerinud oma sõnavabadust ja teinud ühe tubli teo.

Uus Maailmakord  uue “härrasrassi” juhtimisel on tulekul, sellest ka see valikuline sõnavadus, ajupesu, kruvide kinnikeeramine, mille väljendusteks on nii Van Rompuy, Haloneni, Ilvese ja teiste Jewroliidu tegelinskite mure “natsionalismi” kasvu pärast, kui ka Eesti ZOG valitsuse justiitsministri Langu meediaseadused ja ennetavad trahvid.
Kuid nad unustavad, et nii lihtsalt meist üle ei sõida, mingit kapitulatsiooni ei järgne, sulgegu või kõik saidid. Ehk nagu ütles Rudolf Hess seistes Nürnbergi justiitsmõrvarite ees:
“Seistes uuesti olukorras, kus peaksin uuesti alustama, teeksin ma sama ka siis kui peaksin tuleriidal põlema”.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP