RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 29. jaanuar 2011

MATTI ILVES: KARTELLIPARTEID ÄREVUSES

Esimeses valimisstuudios oli koos parlamendierakondadega lauataha (üle hulga aja) lastud ka Eesti Iseseisvuspartei ja EKD, kes valimistel esinevad pooliku nimekirjaga. Lühikesed nimekirjad on ilmselt tingitud rahalisest raskustest, peavad ju need parteid läbi ajama vaid isiklike vahenditega. Sajad tuhanded eurod rahva raha lähevad vaid parlamendierakondadele.
Kartelliparteidelt ei olnud seal kuulda midagi uut, sama, korduvalt räägitud sõnamulin. Äärmiselt tugevalt esines Iseseivuspartei esindaja hr.Pihlar, kellel sõnavõttudele stuudis olnud rahvas reageeris kahal korral lausa aplausiga. Teiste erakondade esindajate kõnede ajal valises stuudios aga haudvaikus.
Paistab, et selline hea esinemine ajas mõned parlamendierakonnad juba närvi ja AK-sse saadeti keegi kartelliparteide suuvooder laimama Iseseisvusparteid.  Kas kujutate ette mida ta seal rääkis? Võrdles Iseseisvuspartei eesmärke Hugo Chavez´i pliitikaga Venezuelas ja ähvardas rahvast omandi ja kapitali natsionaliseerimisega! Võin kinnitada, et ei Iseseisvuspartei valimisprogrammis ega ka saates ei olnud juttu omandi riigistamisest. Hr.Pihlar rääkis vaid rahvusliku kapitali tähtsusest riigi majanduses ja võõrkapitali kohati negatiivsest mõjust. Ei olnud juttu ka pankade natsionaliseerimisest, vaid ainult ühe uue panga asutamisest riikliku- ja rahvusliku kapitali osavõtul, et eesti ettevõtted saaksid sealt kergemini ja soodsamalt laenu.

1 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com 22. märts 2012, kell 09:19  

Putin on natsionalseerinud palju ettevõtteid ja keegi ei köhi.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP