RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 17. jaanuar 2011

MATTI ILVES: MARKSISTIDE KURITEOD

NSVL - 2o miljonit hukkunut
Hiina - 65 miljonit hukkunut
Vietnam - 1 miljon hukkunut
Põhja-Korea - 2 miljonit hukkunut
Kambodža - 2 miljonit hukkunut
Ida-Euroopa - 1 miljon hukkunut
Ladina-Ameerika - 150 000 hukkunut
Aafrika - 1,7 miljonit hukkunut
Afganistan - 1,5 miljonit hukkunut
Rahvusvaheline kommunistlik liikumine ja võimult kõrvale jäänud kommunistlikud parteid - umbes 10 000 hukkunut
Tapetute koguarv on ligi 100 miljonit inimest.
Andmed: "Le Livre Noir" ("Must raamat")

Siin ei ole toodud kaugeltki kõik selle mõrvaliku ideoloogia läbi hukkunud inimesed, välja on jäänud marsistide-kommunistide vallapäästetud sõdades langenud.
Kerkib küsimus, kuidas mõjutab see ideoloogia praegu meid? Mõju on rohkem kui otsene, Euroopa Liidus on võimul neomarksistid. Marx ja Engels kirjutasid "Kommunistliku partei manifest "-is, et kõigepealt tuleb likvideerida eraomand, seejärel riigid ja rahvad ning ka perekond.

Neomarksistid on mõningal määral muidugi revideerinud marksi-engelsi-lenini õpetust ja eraomandi kallale nad ei lähe, vaid koondavad selle suurpankade ja rahvusüleste monopolide-trustide abil väheste ülirikaste kätte.

Riikide ja rahvaste likvideerimisega on aga EL juba edukalt alustanud. EL-u siseselt puuduvad piirid, on tööjõu vaba liikumine ja immigratsioonipoliitika, mis lubab miljonite immigrantide saabumise liitu. Perekondlike sidemete nõrgendamisega on ka juba algust tehtud, seda eelkõige moraalitu liberaaldemokraatliku poliitikaga, naisõigusluse igakülgse süvendamisega ja omasooiharuse propageerimisega.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP