RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 11. jaanuar 2011

NSBLOGI: Mask on langenud

Posted in TEATEID TEGELIKKUSEST! on 10. jaan 2011 by Maximus Germanus Meridius
Sotsiaalminister Hanno Pevkur ütles riigikogus, et praegu töötab välismaal umbes 30 000 Eestist pärit inimest ja selles pole midagi halba.Reformierakondlane Pevkur kinnitas, et selles pole midagi halba, kui inimesed leiavad tööd ja leiba välismaal.
Selline ongi liberaalide suhtumine. Turg ja kodanikkond vaadaku ise, kuidas saavad, riik ei pea peale seaduste midagi tegema. See tekitab küsimuse, milleks meil sellist välismaiste ärihuvide esindajatest koosnevat korruptiivvõimu vaja on? Ehk, miks neid samu tüüpe ikka valite?
Alles täna ülistas 130 miljoni krooni riisumises kaasosalisena süüdistatud Siim Kallase tütar Kaja Kallas, kuidas riik ei tohtivat sekkuda majanduse käekäikku, sest see polevat ärimeestele hea.
Riik on eelkõige vahend elanikke heaolu kasvatamiseks ja tema huvide kaitseks. Kui ta seda ei tee, siis pole vahet, mis riigis me elame. Eesti riik loodi eestlaste kaitse ja heaolu tagamise eesmärgil mitte ärieliidi teenimiseks.
Täna on näha kogu Euroopas, et liberalism on taaskordselt jõudnud omadega ideelisesse pankrotti. Liberalism, mida Reform nii kiivalt kaitseb, ei ole oma dogmade tõttu võimeline lahendama hiiglaslikke probleeme, küll aga ootavad nad, et neid kriisi korral kaitstakse.
Pevkuri sugused ei mõistagi, et kui väheneb parimas tööeas inimresurss, väheneb ka majanduslik potensiaal, langeb rahvaarv, maksutulu, julgeolek saab tagasilöögi jne, jne.
Inimeste kohus on, et sellised tüübid(süsteemipoliitikud) enam võimu juurde ei saaks.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP