RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 30. jaanuar 2011

NSBLOGI: “Neutraalne” meedia

Posted in Päevakaja on 29. jaan 2011 by Maximus Germanus Meridius
End objektiivsena esitlenud meediaväljaanded on meile pidevalt ettesöötmas ideoloogiliselt töödeldud uudiseid. Olukord, kus poliitkorrektsuse mittejärgijad on meedias kord äärmuslased, kord populistid ja kord mõni kolmas, on tavaline.
“Soome populistlik Põlissoomlaste Partei pääseb tõenäoliselt valitsusse, kui nad koguvad aprillikuistel valimistel ennustatud hulga hääli, kuid olulist nihet parempoolsuse suunas siiski oodata ei ole,” kirjutas Delfi.
Sellel nädalal selgus küsitlusest, et euroimpeeriumi ja massiimmigratsiooni vastased Põlissoomlased koguvad valimistel koguni 16 protsenti häältest, tõustes neljandaks parteiks parlamendis.
“Põlissoomlaste pääsemine valitsusse võib kahjustada Soome mainet välismaal ning teha riigist keerukama partneri sellistes küsimustes nagu päästepaketid ja eurointegratsioon,” luuletas Delfi.
Võiks küsida, mis on siis populistlikku põlissoomlaste juures? Kas see muudab neid populistlikuks, et nemad ei jaga välja valijaskonna meelitamiseks mõeldud lugusid imelistest maksusoodustustest, mis iial reaalseks ei saa, ei poolda imelugusid multikulti utoopiast, mis seni alati lõppenud majandusliku kui ka kultuurilise stagnatsiooniga, ei poolda oma riigi ja rahva heaolu pidevat ohverdamist eelkõige teatud ärieliidi projektide päästmiseks ning käpardriikide aitamiseks? Kui seda peetakse silmas, siis olgu pealegi.
Delfi kirjutas ka: “Põlissoomlaste tõus ja sarnaste populistlike erakondade toetuse kasv Taanis, Rootsis ja Hollandis on Euroopa pealinnad murelikuks teinud.
 
Minu arvates on väga positiivne selliste uute “populistlike” poliitiliste jõudude esiletõus, mis senisele eliidile andnud põhjust hirmuks, et nende aastakümneid rahvale ette söödetud valed, ärieliidi  nuumamiseks tehtud projektid jms tuuakse lagedale ja seda olukorras, kus juba niigi multikultoopia on toonud läbikukkunud sotsiaal, integratsiooni ja fiskaalpoliitika.
 
Siinkohal pole mingit vahet, mida arvab süsteemimeedia, mis osaliselt või täielikult kuulub võimueliidi käemeeste omandisse.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP