RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 4. jaanuar 2011

NSBLOGI - Pidevalt korduv lint: paremäärmuslastega hirmutamine

Posted in nsblogi@politician.com on 3. jaan 2011 by Maximus Germanus Meridius
Soome riigipea Tarja Halonen hoiatas traditsioonilises telepöördumises soomlasi nii kodu- kui ka välismaal tõusva äärmusluse eest. Ka Prantsumaa juudi juurtega president Sarkozy ja EL unelma juhid Barroso ja Van Rompuy on ähvardanud, et nende poliitilise doktriini langemine tähendaks sõda, mille siis nn “paremäärmuslased” ilmtingimata nende väiteil toovad.
Paremäärmuslus on mugav sõna, millega  rahvast, eriti valijaskonda hirmutada ning juhtida tähelepanu kõrvale valitsejate läbikukkunud majandus-, immigratsiooni-  ja sotsiaalpoliitikast tingitud probleemidelt, mis on üle ujutamas meiegi igapäevaelu. Proovitakse pidevalt hoida üleval kujundit, mille järgi põlisahva huve kaitsvad organisatsioonid on kui saatanad ja soovivad kõigiga sõda.
Reaalselt kardetakse tõenäoliselt oma võimupositsioonidest ilma jäämist ja ka korruptiivskeemide ilmsiks tulekut, sest on just uued parempoolsed jõud lubanud korruptandid kohtu alla anda.
Vaadakem aga neid “päremäärmuslikke” organisatsioone, milleks kõik konservatiivsemad või rahvuslikud jõud tembeldatud on. Näiteks Geert Wilders, Hollandi Vabaduspartei – pole tegelikult isegi rahvuslik partei -  juht on abielus juuditariga.  Ometi on isegi selline mees süsteemimeedias natsiks tehtud. Absurdseid näiteid on tuua lehekülgede viisi ja üht-teist siin samas blogis varasemalt ka toodud.
Enamus suurimad rahvuslikud või konservatiivsed erakonnad/parteid on vägagi positiivselt suhtumas Euroopa riikide liidusuhete loomisele. Tõsi, seda ilma ELita ning eraldi riikidena, kus oma põlisrahva kultuur ja eksistents on kaitse all ning majandusliku heaolu nimel ollakse valmis ka koduturgu läbi protektsionismi kaitsma, kuid siiski suhtuvad väga paljud positiivselt Euroopa sõjalisse ja majanduslikku koostöösse. Kui see on sõda, siis olgu.
Paremäärmuslus on suuresti korruptiivvõimu loodud illusioon, poliitiline mõjutusvahend, aga mitte niivõrd hirmuäratav reaalsus.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP