RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 25. jaanuar 2011

NSBLOGI: Shalom, Kaja!

Posted in nsblogi@politician.com, TEATEID TEGELIKKUSEST on 24. jaan 2011 by Maximus Germanus Meridius
Kaja Kallas võitleb vaba konkurentsi eest,” kirjutas süsteemimeelne veebikeskkond Delfi 21. novemberil 2010 ilmunud artiklis, kui teemaks oli energeetika.Majandusminister tõenäoliselt oleks mulle kõige ahvatlevam,” võis lugeda 23. jaanuaril. Kes on aga enda sõnul vaba konkurentsi eest seisja ja elektrihinna alanemisest, mille reaalse paikapidavuse võimalikkuse  akadeemikud ühehäälselt ümberlükkavad, pajatanud K.Kallas?
Nn vaba konkurentsi propageeriv K.Kallas on olnud aktiivne elektrituru avamise pooldaja, mis avanedes tõotab elektrihinna tõsta Soome tasemele ja soovib tema enda kinnitusel mängida suurt rolli riigi majandusasju puudutava seadustiku edasisel kujunemisel.
See, et ma olen taastuvenergia ettevõtjaid esindanud, see on fakt. Ja need sidemed on olemas. See on skeem: teeme mingi seaduse, kutsume investorid. Investorid hakkavad aga reaalselt teenima,” ütles K.Kallas Õhtulehele olles samaaegselt seotud ettevõtetega nagu: Leiger Konsultatsioonid OÜ (11455531), juhatuse liige, OÜ Pakri Tuulepark (10786409), nõukogu liige, OÜ Viru-Nigula Tuulepark(11083689), nõukogu liige jne, jne.
Majandus pole ainukene valdkond, kus K.Kallas panuseid teha tahab.”Vihkamine on minu hinnangul meie ühiskonnas suur probleem. Vihatakse rikkaid, Ansipit, teistsuguseid,” kirjutab Siim Kallase tütar Kaja Kallas oma blogis.”Tänapäeva internetiseeritud ajastul on probleem muutunud aktuaalsemaks, sest kõigist õhku visatud kahtlustest jääb märk maha.”
Millegipärast ei meenunud Kallasele, et poliitkorrektsete dogmade võimalik seadustesse surumine pole kooskõlas demokraatliku riigi põhimõtetega ja, mis puudutab majandusministriks saamist, siis selleks peaks olema ikka isik, kes teeb seda EV ja tema elanikkonna huvides, mitte ei seo end väljavalitute eliidiga.
Varem on perekond Kallas sattunud huviorbiiti seoses Siim Kallase 10 miljoni dollari afääriga(raamat), väidetavalt suurriikide huvide kaitse jpm asjaolude tõttu.
Kasutatud allikad: advokatuur.ee, Delfi, Õhtuleht, PM ja NSB.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP