RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 22. jaanuar 2011

NSBLOGI: Valgete põud

Posted in Määratlemata on 21. jaan 2011 by Maximus Germanus Meridius
Peale Thilo Sarrazini avalööki rahvastikus tegelikult toimuvate protsesside teemal on Saksamaal sõna võtnud murettekitava demograafilise olukorra üle ka teised.
Tänase seisuga on riigis sündimas naise kohta 1,34 last. See on kiirendamas märkimisväärselt rahvastiku vananemisprotsessi ja rahvaarvu kadumist. See omakorda tähendab pikemas perspektiivis nii majanduslikku kui ka sotsiaalpoliitilist katastroofi, sest väheneva rahvaarvu aga eelkõige väheneva (kvaliteetsete)inimeste arvu tingimustes pole võimalik üleval hoida senist tootlikus- ega ka elatustaset, rääkimata keeleruumi või kultuuriruumi säilimisest senisel kujul.
Suuresti on selle põhjuseks materiaalne ebakindlus, kuid ka feministlike sundõpetuste rakendamine koolidest alates. Üha rohkem saksa naisi koondub suurlinnadesse, keskendub materialistlikele väärtustele ning lükkab perekonda, kui see kõrgemas eas üldse teoks saab, edasi.
Kuna hoolimata immigrantidest pole asemele tulemas võimekate inimeste rühma ja integratsioon vaid süvendamas kvaliteetsete inimeste põuda, on küsimuseks juba muutumas sotsiaalsüsteemi jätkusuutlikuse võimalikkus.
Kui need trendid jätkuvad hakkab juba lähiaastail toimuma elatustaseme langus. Antud teemad olnud viimastel kuudel luubi all nii ZDF-i, Der Spiegeli, RTL-i aga isegi Bild-i veergudel.
Olukord on üha enam tõstatamas üles arutelusi antud teemadel ja ühena neist võttis sõna ka saksa sotsioloog Gunnar Heinsohn:
Feminism is Not Sustainable – It is The End of Europe

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP