RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 19. jaanuar 2011

NSBLOGI: Vinguvad aga valivad

Posted in nsblogi@politician.com on 18. jaan 2011 by Maximus Germanus Meridius
Hiljutise Eurobaromeetri uuringu järgi selgub, et 53 protsendi eestimaalaste hinnangul ei ole valitsus kriisiga efektiivselt võidelnud. Kui keskmiselt eestlaselt küsida liberaalvõimu kohta, siis toob ta hulgaliselt asju, millega ta rahul ei ole, aga ometi valib ta samad sepad pukki tagasi.
“Valin Reformi, sest muidu saavad Kohukesed võimule,” on üks tüüpiline lause.
Võiks küsida, kus siin neil vahe on? Ainuke vahe on selles, millisele pealinnale kuuletutakse ja väikesed erinevused maksupoliitikas, kuid kokkuvõttes on kõik senised parlamendierakonnad süsteemierakonnad ehk teisisõnu nad esindavad suhteliselt sarnaseid huve ja nende maailmavaade on pigem tsentrism – mingisugune kummaline segu marksistlikest ebabioloogilistest võrdsuseteooriatest ja liberalismist. RE=KE – ükskõik kumba valid, kokkuvõttes saad suhteliselt sarnase riigi.
«Võid kindel olla» oleks väga meeldiv hüüdlause, kui seda ei kuulutaks tüübid, kelle juhtimisel me otse majanduskriisi põhja suundusime.
Ei hoolitud siis neist analüütikuist, kes mulli eest hoiatasid. Ei kuulatud hiljem ega kuulata nüüdki teadlasi, kelle hinnangul on töötuid hirmuäratav hulk Eesti tööealistest. Ligi kuuutab hoopis, et “inflatsioon pole midagi traagilist.” See toob enamusel vihakire suuel, kuid ikka on sama nägu oma võimu juures.
Kuniks jäädakse oma orjameelsuse juurde ei hakkagi riigis midagi paremaks minema. Lahendus pole ei Reform, Kesk, vm samalaadsetes, vaid orjameelsusest ülesaamises ja alternatiivi kasuks otsustamises.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP