RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 19. jaanuar 2011

Teadlased: Etnotsentrism tuleneb hormoonidest


postitas mauri sieg-hail osak. 12:38 19. jaanuar, 2011
teadus Tundmatu Sõdur kirjutab: "Dr. Carsten K.D. De Dreu juhitud Amsterdami Ülikooli psühholoogide grupp on maha saanud uuringuga, et multikulti promojad võitlevad emakese looduse enesega. Uuringust selgub, et etnotsentrism ja "omade eelistamine" on looduslik, keemiline ja bioloogiline suundumus.
Hormooni nimega oxytocin on siiamaani nimetatud kallistushormooniks, sest hüpotalaamus vabastab seda seksi, sünnituse, rinnaga toitmise jms. käigus. Nüüd on aga selgunud, et oxytocin tagab, et inimkonna sümpaatiatunne väljendub selgelt piiritletud etnilisi liine pidi. Isegi vasakpoolne New York Times refereerib uuringut ja nendib mõrult, et ""....armastus ja usaldus, mida see käivitab, ei ole maailma kui terviku vastu vaid ainult isiku sisemisele grupile. Tuleb välja, et oxytocin on klanni, mitte üleilmse vennaskonna hormoon. Hormooni uurinud psühholoogid on nüüd järeldanud, et see on etnotsentrismi käitav mehhanism...."" Algne pealkiri "the dark side of hormone of love" muudeti peale esimest ehmatust küll ringi, aga artikli enda leiab siit. Depth of the Kindness Hormone Appears to Know Some Bounds
Multikulti demagoogide pahameel on mõistetav, sest nüüd kui Amsterdami Ülikool on teinud kõigile teadusuuringute reeglitele, platseeboefekti ja topeltpimeda katsega töö ning avaldanud tulemused USA Teaduste Akadeemia ametlikul lehel ehk siis eelretsenseerituna, on raske tulemusi natsismiks ja rassismiks tembeldada.
Uuring ise avaldati mõned päevad tagasi ning on loetav siit: Oxytocin promotes human ethnocentrism ning dr. De Dreu võtab kokku, et etnotsentrism on inimese põhilises olemuses ning mingi haridusega pole seda muuta võimalik."

Allikas: http://minut.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP