RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 13. jaanuar 2011

TMS - HENN PõLLUAAS: kandideerin üksikkandidaadina eelolevatel Riigikogu valimistel

Lisatud: 12. jaanuar

Eestis valitseb demokraatia kriis, millega kaasneb sügav majanduslik langus. Olukord on süvenenud aastatega. Riigijuhtimine ühise kasu nimel on asendunud isiklike ja klikihuvide tagaajamisega. Demokraatia on muudetud poliitkartelli poolt fiktsiooniks, kus valijale on jäetud vaid statisti roll. Aated, moraal, riigi ja rahva teenimine on parteidele teisejärgulised, ometi puudub nende väärtusteta Eestil tulevik. Olemasolevad parteid ei taha ega ole suutelised olukorda muutma ning üleüldine rahulolematus korrumpeerunud erakondliku poliitika suhtes üha kasvab.
Tarvis on uut, värsket ja sõltumatut jõudu, kes oleks valmis seisma Eesti riigi, selle majanduse, kultuuri ja rahva, mitte ainult oma erakonna või isiklike huvide ja heaolu eest.

Seetõttu olen otsustanud kandideerida eelolevatel Riigikogu valimistel üksikkandidaadina, kuuludes parteidevälisesse nn ühinenud üksikaandidaatide nimekirja koos Mart Helme, Martin Helme ja teistega. Ülejäänud kandidaadid avalikustatakse lähiajal ning siis esitatakse ka ühisdeklaratsioon.
Olen kindel, et suudan Riigikogu liikmena anda olulise panuse, muutmaks Eesti inim- ja elamisväärseks riigiks, kus eesti rahvas ja iga kodanik tunneb end kindlalt ja hästi ning tekib taas lugupidamine ja heatahtlikkus teineteise suhtes . Eesti vajab positiivseid muutusi!

Lugupidamisega,
Henn Põlluaas
Publitsist ja analüütik
Saue linnavolikogu liige
Tartu Rahu Põlistamise Seltsi esimees
Eesti Demokraatlik Rahvuslike Jõudude Koostöökoja esimees.
Allikas:http://www.syndikaat.ee/index.php

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP