RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 5. jaanuar 2011

VEIKO RÄMMEL: ESISIONIST EFRAIM ZUROFF PALJASTAS ENNAST!



Kodanik Zuroff on öelnud lõpuks välja oma tõe. Olgu teiste rahvaste hävitamisega, kuidas on, see ei oma tähtsust. Oluline on Israeliitide tapmine natside poolt ja vaid see on genotsiid! See peab olema eristaatuses.

Iga terve mõistusega inimene saab aru, tegu on totaalselt jabura mõttega. Iga rahvuse kavakindel hävitamine on GENOTSIID ja sama võib öelda ka mitmete rahvuste kavakindla hävitamise kohta, mida teostas plaanimajanduslikult J.V.Stalin. Tuletan meelde ka armeenlaste genotsiidi türklaste poolt, seda muide kod.Zuroff ei vaidlusta.

Ma olen siin omaette mõtisklenud, äkki on lugu selles, et NSVL hävitusorganite eesotsas olid samasugused Juudid nagu Zuroff ise, kes muuhulgas saatsid teise ilma ka oma suguvendi, kuid see ei olnud patt, sest toimus õilsa eesmärgi nimel, milleks oli sionistide ülemaailmse võimu kehtestamine vastavalt Jahve lubadusele VT-s! Eks selle mõrtsukideoloogia rajasid samuti Juudid Marx ja Engels!

Lähme edasi, kiigake ajalukku, kes olid isikud kes käisid välja ja teostasid tänase EL ideed, kes valitsevad USA-d, ma mõtlen tegelikult. Kuulen juba hüüdeid stiilis, et olen juutide vastu ehk antisemiit. Lugupeetavad või mitte, ma ei ole. Kardan vaid ideoloogiat nimega sionism, mis maailma ajaloos palju kurja on korda saatnud. Jah, Juudid olid Jahve valitud rahvas, kuid nad ei kuulanud Jumala sõna, seetõttu algas Babüloonia vangipõlv, mis kestis kuni 1948.a. Kui vaadata tänaseid arenguid ja eeskätt Toora käskude rikkumist israeliitide poolt (sina ei pea raha protsendi peale laenama näiteks), Palestiinlaste tapmist (Sina ei pea mõrvama) ja ÜRO otsustele sülitamist, siis tuleb järeldada, et varsti saab JAHVE kannatus jälle otsa.

Annaks Issand, et see juhtuks rutem, enne kui see ideoloogia hävitab inimsoo. Veelkord, minu kirjutis ei ole suunatud ühegi rahvuse vastu (kõige vähem israeliitide), see on suunatud ideoloogia vastu, mis on rahaahnuse ja ülevõimu teenistuses ja milles algse VT (Toora) õpetusega enam midagi ühist ei ole.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP