RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 13. jaanuar 2011

VEIKO RÄMMEL: KAS RIIGIKOGUJA AMET ON TÖÖ?


Tean veel teist samasugust tegelast ja nimelt manipulatsioonide tulemusena PK etteotsa topitud Valdo Paddarit. Tema pensioni suurust ma ei tea ja ega see mind ka ei huvita. Samas saab ta seda kahest kohast, lisaks Eestile ka Soome riigilt, kus ta mingil ajal elutses. Töövimetus 80% diabeedi tulemusel.Olgu veel mainitud, tegemist nõuka aegse kriminaalkurjategijaga, kes praegusel ajal kandideerib Järva- ja Viljandimaal üksikkandidaadina Riigikokku. Tema viimase aja tegudest on silmapaistvaim populistlik lubadus jagada kogu oma võimalik Riigikogu liikme tasu igakuiselt oma valijatele. Äriregister muide tema PK esimehe staatust aksepteerinud ei ole, sestap on asjakohane väljend isehakanud Põllumeeste Kogu esimees.

Niisiis, kui semantiliselt ja sisuliselt peaks sõna töövõimetus tähendama võimetust teha tööd ja selle abil endale elatusvahendeid teenida, mis tingib vajaduse riigipoolse toetuse järgi. Järelikult, sellised nagu eespoolmainitud isikud leiavad et Riigikogu liikme amet ei ole töö! Eks ta mõnes mõttes ole ka õige järeldus, sest milline on veel amet, kus palka saab ka siis, kui isiklikes huvides töölt puudud, mida tavakeeles nimetatakse tööluusiks ja on suur oht töölt lahti saada? Jälle õige vastus, see töökoht on Riigikogu.

Ma olen muidugi kindel, sääraseid "töövõimetuid" saadikukandidaate on rohkemgi, kahjuks teistest ei ole mul õrna aimugi. Samas on siinkohal kohane meenutada kunagist dr.Haugi (endine Seewaldi peaarst ja riigikogu saadik) vastust ajakirjaniku küsimusele, kui palju on ühiskonnas skisofreenikuid? Vastus oli, et vastavalt erinevatele uuringutele varieerub see arv 0,5-1% vahel. Mille peale esitati teine küsimus, et palju on neid riigikogus? Dr. Haugi vastus:"Miks te arvate, et selles koosluses see protsent teistsugune on?"

Mina aga esitan lõpetuseks teise küsimuse, kas me sellist "töövõimetut" Riigikogu tahamegi? Kes küll vastaks?

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP