RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 16. jaanuar 2011

VEIKO RÄMMEL: KRIITIKAKS NÕMMEL RESIDEERUVA "PEAMINISTRI" ARTIKLILE!


Nuta või naera, kuid Ahti Mändiga nõus ei saa olla. Tunnustan küll tema loogikat ja arutluskäiku, kuid mis oleks alternatiiv? Leppida olukorraga ja lasta käed rüppe? Pagan, isiklikult ma ei oska alla anda. Teine variant oleks siis boikott! Kuid siin jälle häda. Ajalugu on näidanud, et eestlane sellega kaasa ei tule. Tänases olukorras on suur võimalus läbikukkumiseks, hindaksin kuni 99%. Boikoti läbikukkumine oleks paraku vesi nn poliitkartelli veskile, kes ennast juba vägagi kindlustanud.

Ma muidugi tean, et meie eestlaste hulgas on inimesi, kes vaid enda TÕDE TÕEKS peavad, ehk siis, minul on õigus ja kõik teised eksivad. Olukord, mis pärsib igasugust koostööd ja välistab näiteks rahvuslikult mõtlevate inimeste ühinemise. Poliitkartell vaid plaksutab suurest õnnest.

Ma ei saa nõustuda Ahti Mändi järeldusega, et ühinenud üksikkandidaadid on vaid oma heaolu peal väljas ja oma deklaratsioonis valetavad ning petavad. Ka minul on Helmetele mõningaid etteheiteid, kuid see ei tähenda, et ma nende üritust ei toetaks. Tänu kujunenud situatsioonile on nad ainuke jõud, kelle taha saavad rahvuslikult ja riigikeskselt mõtlevad hoolivad inimesed koonduda. Teisi ei ole. Miks mitte kõik üksikkandidaadid, nagu Mänd tähelepanu juhib? Tõesti, vastus on antud eespool - eestlaste koostöövõimetus ja enamuse liidrite mäekõrgune ego, millest ka Ahti Mänd prii ei ole. Võib-olla oleks paslik märkida veel sellist joont nagu kibestumine, mis eriti hästi paistab välja vanade dissidentide silmades, nagu austatud Mart Niklus ning emigreerunud Tiit Madisson. See ei ole mõeldud solvanguna, vastupidi, inimlikult on kibestumus mõistetav.

Oma väikse grupiga siin, mida kutsutakse Vabade Kodanike Ühenduseks, üritasime kõigiga, kes kartellivastased läbi rääkida ning eelarvamusteta ja ei ole meie süü, et sõelale jäid vaid Helmed ehk Ühinenud Üksikkandidaadid.

Olen täiesti veendunud, et kui ka üks sellest seltskonnast Riigikokku pääseb ja suudab iseendaks jääda, siis juba oma olemasoluga on ta süsteemile tõsine väljakutse.

Teeme seda, mida saame, antud olukorras muud teha ei ole!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP