RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 14. jaanuar 2011

VEIKO RÄMMEL: VEEL ON EESTIS MEHI, NAISI PROMINENTE!


Eelolevad valimised saavad ülipõnevad. Diskrimineeriva valimisseaduse kiuste seatakse üles palju üksikkandidaate. Parteid on oma margi maani täis lasknud, Ansip ja Savipätt tegelevad vastastikusega sõimamisega, IRL-s on väiksemõõduline kodusõda, Rahvaliit ponnistab ellu jääda ja saadab Tootse väljakule, Sotsid mängivad mängu, et ei liha ega kala. No pagan, mida peaks üks intelligentne inimene eelistama? Seda enam, et maailmavaade on kõigil erakondadel liberaalpopulistlik ja sisu ei mingit. Võim, vaid võim ja siit tulenevalt raha, seda nad noolivad. Ega siis ei ole imestada, et kodanikud, kes oma nime poolest võiksid edu saavutada ka erakondade nimekirjas, seda ei tee. Noh, neil on lihtsalt iseendast lugupidamine veidi säilinud. Nii lähevadki Siiri Sisask, Leo Kunnas, Henn Põlluaas jpt välja üksikkandidaatidena, Isegi Mark Soosaar otsustas üksikuna üritada ja Sotsidest loobuda. Usun, et ma ei paku üle, kui väidan, maailmavaateliselt ei ole ei neil ega ka meil võimalik eelistada ühtegi erakonda.

Ah, et rahvuslikud erakonnad? Kus, kes need on? Põllumeeste Kogu ja selle isehakanud töövõimetu esimees Valdo Paddar, kes kah muide üksikkandidaat, mis omamoodi huvitav, sest oleks võinud ju oma erakonna all kandideerida.? Miskipärast ta seda ei tee? Ei tea, kas ei usalda enda juhitavat parteid, ehk ei usalda iseennast, aga kandideerib, haige nagu on ning töövõimetu ja ilma eneseusalduseta? Vapper mees! Siis veel üks, Eesti Iseseisvuspartei ja tolle esimees Vello Leito. Kuuldavasti nad ikka tulevad välja nimekirjaga, kuigi mitte täisnimekirjaga. Inimeste ja papi nappus, nii kinnitavad informeeritud allikad. Eks mõlemil ole ka ideede nappus, kuigi aateid vast jätkub. Paddar lubab kogu oma palga laiali jaotada oma valijatele, kui kokku saab. Leito pani leivad ühte kappi herr Leetna sundüürnikega, viimane aga arvab, et valimiste ja Eesti riigi põhiprobleem on sundüürnikud. Lisaks on seal õnnelikud kanepivennad pundis. Herr Leito muide arvab, et teeme majanduse korda ja muu tuleb iseenesest. Mine sa tea, ma paneks küll enne seadused paika, aga mis mina ka tean? Seega ei ole nende rahvuslike erakondadega kah miskit teha. Mis siis ikka, edasi üksikult.

Kes hõikas? Tehke uus erakond ja selge programm! Teeks küll, proovisime, kuid jälle diktaatorparteide poolt koostatud Erakonnaseadus põiki jalus. Kui ikka nominaalset 1000 hinge väikeriigis Eestis kokku nimekirja ei saa! Tutkit brat, mis siis, et enamuses need hinged ka olemasolevatel erakondadel "surnud hinged", mõnel puhul nagu PK-s isegi rohkem surnud, kui Gogoli omad, suisa ammu kalmistul ning mullaks muutunud. Figureerivad nimekirjas ja annavad endast parima.

Egas siis midagi, proovime üksikult ja kui asja ei saa.....Eks siis ükskord prahvatab vimm, mis kogunend salaja!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP