RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 26. veebruar 2011

ALDO ROOMERE: RÕÕMUSTAGE OMA(?) RIIGI ÜLE!


Peaminister Andrus Ansip kutsus üles tundma uhkust ja rõõmu oma riigi üle
Nemad, seal kõrgel-kaugel, kusagil teise galaktika külluseplaneedil, võivad ju „oma“ riigi üle tõesti uhkust ja rõõmu tunda, sest nad on sisuliselt varastanud selle riigi, kahmanud kokku kogu võimu ja vara ning peesitavad nüüd lakkamatus eneseimetluses, ohjeldamatult riigi varasid laristades, prassides ning rahvalt kuulekust, aplausi ja pidevat tagasivalimist nõudes. Just nimelt nõudes, sest nad ei oota enam küüsi närides ja närveerides valimistulemusi – kartell on juba ammuilma kogu korruptiivse skeemi kokku traageldanud ja ootab vaid käsi hõõrudes tulemust.
Mille üle peaks rahvas uhkust ja rõõmu tundma?
Et Vabariigi aastapäevanädalal põles maha lastekodu koos lastega.
Et samal nädalal süttis Pärnu Haigla. Oleme uhked ja rõõmsad, et maha ei põlenud!
Et Päästeameti päästjad ja päästekorraldajad on ropult alatasustatud (ülemused, kelle hulgas hunnik mõttetut ballasti, saavad head palka!)
Et politsei on alatasustatud.
Oleme uhked ja rõõmsad, et kõige jälgimad kurjategijad saavad sageli harukordselt leebeid karistusi või pääsevad lausa tingimisi paitusega.
Oleme uhked ja rõõmsad, et meil on natuke 70 000 töötut.
Oleme uhked ja rõõmsad, et presidendi vastuvõtul maiustas eliit heeringatarrendi, küüliku-rilettega, leiva-kilutrüflite ning muude hõrgutistega, 600 kodutut aga pani Oleviste kirikus ohjeldamatut pidu kohvi ja poolkuivanud kringliga, kuhu president olla saatnud ka suure korvitäie puuvilja, mille maksumaksja kenasti kinni maksab. Oleme uhked ja rõõmsad, et palju rohkem on neid kodutuid, kes sinna peole ei pääsenudki.
Oleme uhked ja rõõmsad, et meil juba on Euroopa madalaimad palgad, kõrgeimad hinnad ja maksud osaliselt käes ja täielikku võitu ootamas!
Oleme uhked ja rõõmsad, et meil vohab igal tasandil vastutamatus, lauslohakus ja hoolimatus, mille tagajärjel saavad surma noored ja lapsed.
Olgem uhked ja rõõmsad, et kuritegevus kasvab ja heategevus hääbub!
Olgem uhked ja rõõmsad, et meil on pealinna asemel ekstreemspordi entusiastide jaoks loodud lausliuväli, kus iga päev saab kukkuda ja konte murda, katuselt langev jää ja lumi aga tapab!
Oleme uhked ja rõõmsad, et meil pole enam oma raha ja et võõrpangad meid rõõmsalt lüpsavad.
Oleme piiritult uhked ja rõõmsad, et väljavalitud on loonud endale lollikindla valimisseaduse, mille põhjal nad end igavesti valitsema valivad!
Oleme uhked ja rõõmsad, et meil pole enam OMA riiki ja varsti pole enam oma rahvastki, sest lootusetus, hoolimatus ja väljaränne hajutavad selle mõne aastakümnega olematuks.
Oleme uhked ja rõõmsad, et see, mis ei õnnestunud J.V. Stalinil, õnnestub suurepäraselt meie oma toredatel seltsimeestel!
Da zdravstvujet €CCP! Ura, tovarištši!
Kahtlemata on meid rõõmust ruigama panevaid asju veel palju, aga rohkem ei taha ma neid siinkohal üles lugeda –oksele ajab!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP