RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 17. veebruar 2011

Avati üksikkandidaatide ühisleht, valija saab registreeruda nende poolt hääletajaks

SI-65

Üksikkandidaadid panid täna veebis üles lehe, kus nende poolt hääletada soovivad kodanikud saavad anda endast teada. Lehel on kajastatud kõik 32 üksikkandidaati, kedagi ei ole ignoreeritud. Huvilised on oodatud tutvuma kandidaatidega aadressil http://www.yksikkandidaadid2011.ee

Samal lehel saab valija ka teada anda oma kavatsusest hääletada üksikkandidaadi poolt.

Üksikkandidaatide näol on tegu inimestega, kes astuvad teadlikult vastu Toompeal võimutsevale poliitkartellile, ohverdades selle jaoks igaüks ohtralt nii raha (üksinda kautsjon juba üle 500 euro, lisaks kampaaniakulud enese nähtavakstegemisele) kui ka aega ja energiat. Tegu on omalaadse stagnatsiooni-vastase rahvaliikumisega, mida ei seo kokku mitte poliitiline ideoloogia ja ajupesu, vaid tunnetus, et parteide mõjuvalda libisenud ühiskond on ummikus ning vajab värskendamist.

Viimaste küsitluste järgi on üksikkandidaatide toetus 8%. Nad asuvad toetuse poolest samas suurusjärgus Eesti kolmanda-neljanda erakonnaga, milleks on Isamaa ja Res Publica Liitu ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond. Kaks parlamendiparteid - rohelised ja Rahvaliit - jäävad neist kaugele maha.

Eelmistel valimistel, mis toimusid Brüsselisse, kogusid erakonnad ühtekokku kaks kolmandikku ja üksikkandidaadid kolmandiku valijahäältest.

Allikas: Sõltumatu Infokeskus
Kontakt: si@kongress.ee

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP