RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 10. märts 2011

ALDO ROOMERE: NÜÜD VÕIME SURMKINDLAD OLLA, ET ON ROPULT RUUMI VEELGI SÜGAVAMALT PÕHJA MINNA


Valimistsirkus ja turueitedelegi silmi etteandev mõttetu mokalaat on selleks korraks läbi. Väärikad võitjad, kes oma positsioonid juba ammu oma väärakate tegude ning maffialike seadustega paika olid pannud, juubeldavad silmitus õnnes ja saamaihas, lootes valitseda aegade lõpuni. Jätkub ohjeldamatu laristamine ja rahva raha kantimine mõttetuisse projektidesse ning Brüsseli kupjakarja ja siinsete vasallide taskuisse, jätkub vaimu häving ja võimu despootlik märatsemine isegi seal, kuhu ühelgi riigivõimul ei tohiks asjagi olla.
On hea, et meil on veel Nõmme Raadio, mis edastab kallutamata teavet, on hea, et on mõningaid julgeid inimesi alles, kes pole siinsest poliitparasiitide paradiisist veel põgenenud ja söandavad avalikult välja öelda seda, millest võimurid imalalt naeratades vaikivad või pritsivad kommentaariks välja sisutuid suusahinaid, pigem aga loogikavaesusest nõretavat lausvalet. Kobakäppadest moodustatud poliitorkester mängib võõrast noodist pulmavalssi, ise suurepäraselt teades, et tegemist on oma rahva ja riigi matustega. Oma raha sai juba aastavahetusel ülirõõmsalt maha maetud, loogiline järg on ootamas.
Küsimus rahvale: kas jäämegi ootama? Tuimalt, alandlikult, käed rüpes, oma taskus, võõras taskus, silmi katmas, varastamas, naabrimehele või oma naisele molli andmas? Kole palju on kaagutatud kultuurist, Tallinn isegi mingi jabur kultuuripealinn, aga kus see kuradi kultuur siis on? Kultuur peaks olema eelkõige hoolimine oma rahvast, riigist, selle minevikust ja tulevikust, kultuuril, nagu riigilgi, peaks olema eesmärk! Meie võimureil on vaid üks eesmärk: püsida võimul mistahes hinnaga, olgu selleks või riigi häving ja rahva hääbumine. Rahval veidi teine eesmärk: kuidagi ellu jääda, ninaesist hankida, orjata sandipalga eest ning vihma ja külma käest varju saada. Kas me oleme primaadid? Kas meil puuduvad eesmärgid? Oleme unustanud iseseisva mõtlemise, minetanud vähimagi analüüsivõime ja komberdame kuulekalt haua poole, loovutades teel sinna kogu oma vara, aja, au ja väärikuse?
Hiljuti postitasin Facebooki ühe vana Riverdance´i tutvustava video, seda vaid sarnasuse tõttu seal nähtavate ristide ning meie kurikuulsa ja igilombaka Võidusamba vahel. Kirjutasin juurde, et meie sammas on nende hale koopia. Kõik kommentaarid ja meeldimised kadusid sealt sekundipealt. Oleme jõudmas tõelisse arvamusterrori riiki, kus teisitimõtlemine muutub peagi sama ohtlikuks, kui NSVL-is. Mida suurem ja idiootlikumal hulgal rahva raha neelav invaliidprojekt ellu viiakse, seda räigem on ringkaitse ning ebardloomingu ülistus tõuseb taevani, välistades igasuguse kriitika.
On viimane aeg massiliseks ja väga hästi organiseeritud kodanikuallumatuseks, püsivasse stagnatsiooni uinuv riik tuleb üles äratada! Iga Eesti Vabariigi kodanik võtku kätte meie Põhiseadus, piisab vaid preambuli läbilugemisest, seejärel sellest arusaamisest ja rünnak Toompeale võib alata! Stagnatsioon murdis isegi CCCP-i, väidetavalt ka eestlaste abiga, küllap saame jagu ka €CCP-ist!
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP