RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 20. märts 2011

Ka Venemaa ostab Eestis maid ja kinnisvara kokku. Hüvasti Eesti!

Vene investorid krabavad Eestis kümnete miljonite eurode eest kinnisvara - Palju õnne uusorjad! Kogu Eestimaa on müügis ja ostjaid jätkub. Raha ju ei pidavat haisema, kuigi hais on väljakannatamatu. Kui kogu Eesti on müüdud, siis mis valikud eestlasele kui "peremeesrahvale" jääb? Kolida võõrsile hulguseks või hakata sulaseks oma kodumaal?
Liberastid, kes meil võimul ja opositsioonis on, oskavad vaid müüa, müüa ja müüa. Mingeid lisaväärtusi nad toota ei oska. Müüvad esivanemate vara maha, sest see on kergelt tulnud raha. Sitta sellest, et nii röövitakse tulevastelt põlvedelt võimalus Eestis peremeestena ja vabade kodanikena elada ja tööd teha. Klaashelmeste eest loovutatakse vabadus. Raha on kõik meie juhid lolliks teinud. Seda nad aga ei tunnista, et 50. aastat okupatsiooni all äganud eestlased ei suuda konkureerida välismaise kapitaliga. Eestis peaks olema rahvuslik majandus, mis lähtuks eestlaste ja Eesti huvidest!
PIGEM OLLA VAENE PEREMEES, KUI RIKAS ORI!
Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/ 
______________________
Me ei pea sugugi vaesed peremehed olema, vaid rikkad peremehed! Praegu meile räägitakse EL-u abist, aga seda peaaegu ei ole. Põhilised rahad tulevad struktuurifondidest, see summa on enam-vähem sama suur, kui me maksame liikmemaksu EL-tu. Varsti aga ainult maksame! Esimese iseseisvuse ajal ehitati üles korralik ja jõukas riik ilma igasuguse abita ja siis olime tõesti oma maa peremehed.
M.I.



0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP