RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 19. märts 2011

NSBLOGI: Aga kui sinu raha eest tehakse propagandat?

Multikulti propaganda tuleb taas. Projektijuht Kari Käsperi sõnul on tänavune eelarve mõnevõrra suurem — eelmisel ehk esimesel projekti aastal kujunes lõppkuluks peaaegu 220 000 eurot, seekord on eraldatud ligi 306 000 eurot.

Projekti raames on tänavu plaanis näiteks juunikuine konverents LGTB (rahvusvaheline lühend lesbide, geide, trans- ja biseksuaalide kohta — toim) inimeste diskrimineerimise vastu.
Samasse aega on plaanitud pedenduse teemalise propagandalisa väljaandmine Eesti Päevalehe vahel — ka mullu ilmus kampaania „Erinevus rikastab” raames juunis temaatiline lisa Möte.
Konverents on ajastatud Tallinna Baltic Pride’i ürituseks, kuid sedapuhku mitte koos paraadiga, mis toimus mullu Leedus ja seal väga palju vastuolulist meediakajastust kogus.
Ka tänavu asutakse oma dogmade vastaseid erinevat liiki foobideks või rumalateks tembelama, proovitakse pealiskaudsete ja emotsioonidel põhinevate hüüdlausete abil mõjutada lihtsameelseid jne.  Tänavu aga sihivad “rikastajad” oma propagandaga ka puudega inimesi proovides selle all kannatavaid või mõjutatuid oma toetajaskonna juurde kaasata.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/
________________________
Eesti riigijuhid on usinad käsutäitjad, kui Euroopa suurriigid on tunnistanud multikultuursuse läbikukkumist, siis meie aga tormame edasi ja seda olukorras, kus eestlasi ähvardab vähemusse jäämine põlisel kodumaal.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP