RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 21. aprill 2011

Eliidi katselabor

Posted in nsblogi@politician.com on 19. apr 2011 by TAAVI.R.
Väliseliidi huve teeniva võimu poolt peale surutav 20%-line elektrihinna tõus(ametlik suurus) koos eri liiki aktsiistõusudega on võimu valede kohaselt vältimatu. Vastuseks küsimustele vastab võimu esindaja, Reformierakondlane Tamkivi, et säästke, kui liiga kallis(Delfi).
Rahvale peale surutav ja ta vaesusesse tõukav 20% tõus on aga vaid ametlik versioon, kuhu sisse pole arvatud võrgutasude tõusud. Ettevõtjatele peale surutud elektribörs tõstis hinda üle 40% ja miks arvab keegi, et tavatarbijale tulev löök pisem on?
Tamkivi sugused “targad” valetavad aga, et midagi ei ole teha, see pole nende süü ning inimesed säästku. Huvitav, mida kogu rahvas on teinud viimased 3 aastat? Selleks, et eliit saaks tulla lagedale valimatute kärbetega, tuua mädanev euro, mille varjus tõsteti hindu. Kus on need meeletud investeeringud, mida euroga lubati?
Tuletan meelde, et Eesti, mis suudab vajadusel end varustada odava energiaga, läheb eelkõige välismaiste huvide teenimise eesmärgil üle nn. vabaturule, millekäigus lülitatakse siinne elektrivõrk energianäljas Põhjamaadega ühte. Samal ajal asutakse tõrjuma “kahjulikku” odavat elektrit.
Sarnane olukord on toidu jpm hindadega, kus eliit valetab, et nemad ei saa midagi teha. Saab küll! Tegude asemel aga kuulame lugusid, kui hästi on kõik, me ei pea midagi tegema või aetakse olukord väliturgude kaela, et oma läbikukkunud poliitikat varjata. Terve poliitika kujundab terve majanduse!
Üks on selge – senine võim ei esinda tavainimese huve. Inimestel tuleb jalad kõhu alt välja võtta ja lõpetada see orjameelne kannatus. Tänane võim tunneb karistamatust ja see pole ka ime.
Ilmselgelt tuleb asuda vastureaktsioone kavandama 2012. aastal enne mitmete uute maksutõusude kehtestamist. Muutus ei tule kodus istudes!
Meid on alati õhutatud võtma eeskuju põhjamaadest, eriti Soomest. Tehkem siis seda.
Allikad: PM, Äripäev, hs.fi, Delfi ja NSB
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP