RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 11. aprill 2011

Keskerakondlane peab šovinismilaagrit positiivseks nähtuseks

   Keskerakondlase Ain Seppiku sõnul ei tasu Tallinna abilinnapea kandidaadi Mihhail Kõlvarti osalemist 2010 aasta suvel Seligeri noortelaagris üle dramatiseerida, edastas Delfi.ee.

Seppik ütles, et tema mäletamist mööda osalesid seal ka sotsiaaldemokraadid ning tema midagi ekstreemset selles laagris ei leia. "Seligeri laagris osalesid ju sotsid ka. Seal on osalenud ka meie noortekogust inimesi. Ma isiklikult leian, et noorte suhtlemine nii itta, kui läände on vajalik ja noorte päralt on tulevik. Ma ei paneks väravaid kinni ka Seligeri ees, sest väga palju praegust poliitikute põlvakonda on üles kasvanud Arteki näitel. Ma seda ei kardaks. Ma olen nende inimestega rääkinud, kes seal olid, ma tean, mis seal laagris tehti," kommenteeris Seppik Delfile.

Seppik ütles, et Kõlvartiga on ta kohtunud elus ühe korra ning Kõlvart jättis talle haritud, asjaliku ja meeldiva inimese mulje. "Ega ühekordse kohtumise põhjal rohkem ei saagi öelda. Ma tean, et ta on aktiivne inimene ja mõtlev inimene. On tegelenud spordiga väga tõsiselt, spordi organiseerimisega. Ma arvan, et tegemist on ka perspektiivse poliitikuga, vaadates tema tulemust," märkis Seppik.

Seppik tõi eraldi välja ka Kõlvarti ema, kes on integratsiooniga tegeleva Lüüra seltsi üks eestvedajaid. "Kui me räägime üldse mingisugusest integratsioonist, siis Lüüra on üks paremaid integratsiooni projekte üldse, mida tuleks toetada rohkem."

"Mihhail Kõlvart on tegelenud võitluskunstidega. On organiseerinud suuri üritusi sellel alal. Minu meelest on ta noor ja positiivne inimene. Muidugi, inimene on oma tee algul ja alati võib ju kõike kritiseerida, aga minu meelest on ta hea valik," ütles Seppik lõpetuseks.

Allikas: Delfi.ee
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP