RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 27. aprill 2011

Kogutakse allkirju Euroopa Liidu katse vastu tõkestada rahvameditsiin

SI-173
Detsembrist 2011 hakkab jõustuma uus CODEX ALIMENTARIUS, juhul kui me ei suuda seda ära hoida. Koduleheküljel aadressiga http://www.eliant.eu/new/ võib hääletada uue Codex Alimentariuse vastu.
Tegemist on seadusega, mis määrab, et
1.     Bioloogilist toitu peab kiiritama.
2.     Geneetiliselt muundatud toidu sisaldus bioloogilises toidus ei kuulu märgistamisele (USAs see enam ei kuulu märgistamisele)
3.     Geneetiliselt muundatud toit ei kuulu üleüldse märgistamisele.
4.     Peaaegu kõik homöopaatilised ravimid tuleb turult ära võtta.
5.     Ravimtaimed tuleb ära keelata.
6.     Suurem osa alternatiivseid ravimisviise ja -meetodeid tuleb ära keelata.
7.     Alternatiivsed lasteaiad ja kooliasutused, nagu Waldorfi lasteaiad ja -koolid, metsalasteaiad jne tuleb ära keelata.
Ja palju muud veel. AKTION ELIANT ja muud aktsioonid korjavad allkirju, et esitada Euroopa Ülemkohtus protest selle seaduse vastu. Alates ühest miljonist allkirjast on võimalik Euroopa Liidu tasemel poliitiliselt midagi saavutada.

„Üldiselt inimene ei vaja sünteetilist toodet, vaid talle sobib taimne otse loodusest, kahjusaanud inimesed on esivanemate kombel tagasi pöördumas looduslike taimede juurde. See aga ohustab julmi-lolle ärimehi, kes sellepärast tahavad keelata taimsed tooted, et raha rämpsu eest ikka nende taskutesse voolaks. Nii kaovad vanad rahvameditsiinitooted, ka vana hiina meditsiin ning india tõekspidamised. Me ei saa enam aias vabalt kasvatada piparmünti, kummelit, apteegitilli, melissi jne ega seda oma algatusel tarbida. Valikuvõimalusi see seadus ei jäta, vaid keelab ravimtaimede kasutuse täielikult. Jäävad vaid keemilised ja sünteetilised tooted ja ravimid,“ kirjeldab soome aktivist Tuuli Hullamaa.
Lisainfot teema ja online-hääletamise kohta leiab veebiaadressilt http://www.eliant.eu/new/ , samuti saab kirjutada info@eliant.de E-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud või Aktion ELIANT, Rebgasse 37, 79540 Lörrach. Võib ka googeldada mõistet „aktion eliant“.
Allikas: Kaia-Liisa Reinut
Kontakt: kaialiisa@universus.ee
____________________
Uue maailmakorra kehtestajad, vabamüürlased, tegutsevad täie hooga. Lugege, ka geneetiliselt muundatud toidust: http://rahvuslane.blogspot.com/2011/01/matti-ilves-arge-tarvitage.html

1 kommentaari:

Toorum 27. aprill 2011, kell 15:18  

see on nii tõsine teema, et vääriks kellegi saksakeele oskaja abi, tuleks võtta nende saksa allkirjakogujatega ühendust ja tekitada näiteks petitsioon.ee-s eestikeelne allkirjade kogumine, ning kui siin piisavalt allkirju on saadud, võiks need otse sinna üle kanda. Saksa keeles ei oska midagi ( kuigi juba vanaisa ütles, et tiblade ja kadakate keelt tuleb praktilisel kaalutlusel osata ) teha ja seega ei saa ma sinna ka allkirja anda.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP