RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 17. aprill 2011

Leedu ei luba välismaalastel odavalt maad osta, nagu tegi Eesti!

Meie Paedake tegeleb suurte maailma probleemidega, nii kui midagi kuskil juhtub, siis temagi peab kuuleka puudlina suurtele koertele kaasa klähvima. Ta vaist ei ole aru saanud, et tema arvamus ei maksa kõige vähematki. Selle asemel, et välismaa asju arutada ja suurtele kaasa ulguda, võiks meie poliitikud vahelduseks Eesti huvides tegutsema hakata.
Alles me nõustusime EL-i nõudmisega, et välismaalased peavad saama Eestis eestlastega võrdsetel alustel maad piiramatult kokku ostma hakata. Sellega nõustuti kohe, hambutult, ilma püüdetagi enda huve kaitsta. Iga lollgi saab aru, et välismaalased, kes on kõik see aeg kapitali kasvatanud, kui meie N Liidu orjalaagris virelesime, on meist jõukamad. Kus see võrdne alus maa ostmisel siin on? See karjuv ebavõrdsus! Rääkimata vaenulike riikide huvist meie maad osta. Kõike seda peaks piirama ja vajadusel maa tasuta ettevõtlikele eestlastele kasutada anda.
Leedu õnneks kaitses oma huve ja astus EL-i nõudmisele vastu. Muidugi, kuna ka Leedu on EL-i liige, ei saa ta seda nõuet igavesti eirata. Ta sai vaid ajapikendus. Kuid seegi on midagi. Vähemalt nad teevad kõik mis nende võimuses. «Kahjuks meie põllumeestel ei ole nii palju raha kui välismaalastel,» tõdes põllumajandusminister Kazys Starkevicius. Maaostukeelu küsimus on lõhestanud valitsust, kus domineerivad konservatiivid on pidanud tõrjuma oma liberaalidest koalitsioonikaaslaste vastuseisu keelu pikendamisele. Meil õnneks seda probleemi pole - liberaalidel on Eesti valitsuses vankumatu enamus! Nende mantra on: turumajandus ja kõik müüguks! Aga miks siis maksumaksjad peavad pankrotistunud pankasid päästma, kuid turg pidavat olema püha ja end ise reguleerima? Pangad tehku oma kindlustus, maksku oma üüratuist kasumitest terake sinna ühiskassasse ja kui siis mõni neist pankrotti läheb, pole mingit maksumaksja raha vaja. Aga kus sa sellega! Ahnus ja ihnus ilusati käsikäes!
Ei ole Eestisse vaja välismaiseid põllupidajaid, kes siin kekaalidega maad saastama hakkavad oma suurtootmisega, et kiiresti maksimaalne tulu teenida. Neid ei huvita saatunud maa ja põhjavesi, mille nad siia maha jätavad.
Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP