RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 25. aprill 2011

MATTI ILVES: GLOBAALSEST AJUPESUST

Nii, kui videost näha, saavad isegi islamistid aru globaalse ajupesu ohtlikusest. Ajupesul on ka teoreetiline alus, välja on mõeldud neomarksistlik, moraalitu, liberaalne demokraatia. Ajupesu levitavab üle maailma nn. maailmaehitajatele ustav ja allutatud meedia.
Eriti halb on olukord Euroopa Liidus, aga meie poliitilised juhid kahjuks ei mõista seda, või ei soovigi mõista. Ehitatakse reipalt aga edasi ühtse inimmassiga Euroopa impeeriumi.
Liberaalsel demokraatial on üks põhiline eesmärk - hävitada inimeste moraal! Sest ebamoraalseid inimesi on lihtsam valitseda.
Endine KGB agent Juri Bezmenov ütleb: "Demoraliseeritud inimene ei suuda informatsiooni omandada. Faktid ei ütle talle midagi. Isegi kui ta uputada dokumentide ja piltide alla, ei nõustu ta uskuma seda, mida näeb." Sellised inimesed on kaotanud iseseisva analüüsivõime ja on täielikult manipuleeritavad. Säärastlele eesmärkidele on kohandatud ka meie kool. Koolis ei õpetata lastele moraalipõhimõtteid, eetikat, usuõpetust, kombeõpetust ja loogikat. Lugesin kunagi eestiaegset gümnaasiumidele mõeldud loogikaõpikut, eriti põnevad olid seal toodud loogikaülesanded.
Kuhu me nii teel oleme? Vastus on lihtne - totalitaarse valitsemisega ühiskonda!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP