RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 19. aprill 2011

NSBLOGI: Süsteem ja tema laulikud

Posted in nsblogi@politician.com on 18. apr 2011 by TAAVI.R.
Peale Põlissoomlaste suurt edu Soomes pole meedial enam nii lihtne rääkida vastikutest natsidest või, kui süsteemimeedia lemmikväljendit kasutada, siis esile kerkinud uusi poliitilisi jõude paremäärmuslasteks tembeldada. Ühelt poolt on laimamise raskenemine seotud “äärmuslaste” tegelike seisukohtade tuntuse kasvuga aga ka nende  paranenud võimega ennast kaitsta võhikutest ajakirjanike  rünnakute eest.
Marine Le Pen, Prantsusmaal tegutseva Rahvusliku Frondi juht, ütles ajakirjanikele, et suuri väljaandeid lugedes ei tunne ta oma liikumist äragi. Ja tõsi ta ju ka on, sest lugedes süsteemimeediat, millest suurem osa seotud suurte võimuerakondadega, jääb mulje nagu oleks Rahvuslik Front täis hulle, natse, rassiste, nende võidu korral saabuks sõda, nad on pankrotis jne. Ometi pole reaalsus sugugi selline. Viimatiste uuringutulemuste järgi paneks Le Pen, kui täna oleks presidendivalimised, valimised nö. kinni ja lükkaks senise presidendi eest. Seda ei suudaks kokkukukkuv ja pankrotistuv poliitiline jõud rääkimatapartei, mis olevat hulle täis.
Süsteemimeedia ja süsteemi meelsed arvamusliidrid pillavad ka tulevikus oma “neutraalsetele” uudislugudele ja sõnavõttudele sisse sõnu nagu “õnneks”, “äärmuslikud”, “vihkajad” jne, kui peaks juttu olema mõnest pragmatismi esindavast ja multikulti utopismi suunas tülgastust tundvast parteist. Olgu näitena arvamusliidritena Eesti puhul Kasekamp jt, kes oma hirmukest kogu Eesti huviks nimetavad või tavalised haritmatud ajakirjanikud, kuid üks on kindel – poliitika liigub pragmatismi suunas.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP