RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 26. aprill 2011

Uus pettus arutamisel!

Posted in nsblogi@politician.com on 25. apr 2011 by TAAVI.R.
Eesti rahandusminister Jürgen Ligi nõustub euroala rahandusministrite kohtumise juhi Jean-Claude Junckeri väitega, et euroala rahandus- ja majanduspoliitikat tuleks arutada salajas.
Salajas hoidmine võimaldaks avalikkuse eest varjata summasid, mida elanike taskust kulutatakse mitmete euroriikide päästmiseks, ELi eelarve suurendamiseks ja eliidi projektide käigus hoidmiseks. Samuti loodetakse varjamisega pidurdada süsteemi vastaste poliitiliste jõudude populaarsuse kasvu.
Senine võimuladvik, mis täielikult pühendunud (välis)eliidiga nn. solidaarsusele, on oma käitumist põhjendamas muuhulgas ka sellega, et Eesti saab ELilt toiduabi. “Unustatakse” mainida, et  osa sellest toiduabist tuleb Eesti varudest, mis ELile üle antakse ja seejärel mitmetele riikidele jagatakse. Muuhulgas saab toiduabi Eesti varudest Läti(ERR).
See on vaid osa näidetest, kuidas suur ja abistav Euroliit polegi selline suur abiline.
Allikad: ERR, E24 ja NSB
Allikas: http://staap02.wordpress.com/
______________________
Salastamine Euroopa Liidus on juba pikkade traditsioonidega, Jüri Lina kirjutab:
"30. oktoobril 1994 avaldas "Dagens Nyheter" Jesus Alcala kirjutise salatsemisest Euroopa liidu võimukoridorides. Materjalid, mida ta tutvustas, tuletavad meelde George Orwelli kirjeldatud olukorda romaanis "1984". Euroopa liidu juhtametnikud tahavad, et ükski ametlik dokument tähtsate otsustega ei lekiks ajakirjandusse. Seepärast vasustatakse iga materjali koopia salakoodiga, et oleks võimalik tuvastada, kes andis dokumendi ajakirjandusele. Ametnikud peavad vastavas eriankeedis teatama ka nende isikute rahvused ja tegevusalad, kellega nad suhtlevad. Lisaks on nad kohustatud ilmutama mismoodi nad suhtlevad. Seesugust jõledat kontrollisüsteemi ei olnud isegi Nõukogude Liidus."
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP