RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 19. aprill 2011

VEIKO RÄMMEL: EESTI BRÜSSELI TALLALAKKUJAD PÕLISSOOMLASTE VALIMISEDUST HIRMUL

Põlissoomlaste valimisedust on kohkunud ka Eestis asuvad Brüsseli tallalakkujad. Ilmekaks näiteks on politoloog Andres Kasekamp oma Delfis avaldatud sõnavõtuga, kus ta ülistab eurot ja EL-i, väites, et Põlissoomlaste pääs valitsusse ei ole Eestile soodne.

Tõde on risti vastupidine, see on ülisoodne Eesti riigile ja rahvusele, sest näitab täiendavalt rahvusaate tõusu ja traditsiooniliste kartelliparteide poliitika läbikukkumist. Kui see on soodne Eesti rahvusele, siis on see soodne ka Eesti riigile, nii lihtne asi ongi.

Mida on meile andnud kuulumine uude impeeriumisse nimega Euroopa Liit. Tinglikult võiks seda nimetada ka neljandaks Roomaks. Kuigi ilmselt jäävad tema elupäevad tunduvalt lühemaks. Lagunemise märgid juba täna ju üliilmekad, lisaks aksioomile, et kõik impeeriumid on lagunemisele määratud. EL seda on, meeldib selle tõe konstanteerimine mõnele või mitte. Ainuke mida Eesti saaks EL-i kuulumise aktiva poolele kanda on lihtsustunud reisimine, kuid sellel on ka vastaspool, nimelt hoogustuv ja kontrollimatu (sisuliselt) immigratsioon. Mulle tundub, et Euroopa Liit on uusvasakpoolsete ja ka vanade unistuse teostamine - võrdsus, vabadus, vendlus. Samuti inimkonna igipõline soov konfliktideta ühiskonnast. Paraku on see heaolu näiline ja utoopia. Nii ei ole Jumal seda maailma loonud.

Eeltoodust tulenevalt on inimeste pettumus täiesti mõistetav. Valimiste eel nimetati Põlissoomlasi populistideks, tegelikkuses on rohkem populistid eurofanaatikutest süsteemiparteid. Unistus vabadusest, vendlusest, võrdsusest ja konfliktideta maailmast on ilus, kuid utoopia. Seega on populistid nemad.

Ma olen kindel, et Põlissoomlaste edu ergutab ka seisva veega konnatiiki nimega Eesti. Igastahes kõik jõud sellele. Eesti rahvuslikud huvid ausse, traditsioonilised väärtused ausse, vaid nii suudame edasi kesta.
Allikas:  http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP