RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 3. aprill 2011

VEIKO RÄMMEL: EESTI RIIK ANTAKSE SEEKORD ÄRA ILMA PÜSSIPAUGUTA





Meie jalgade all olevat esiisade maad kavatsetakse müüma hakata välismaalastele.
Varsti oleme oma iidsel kodumaal võõrtöölised.
Säilitame Eesti eestlastele!



1.maist 2011 kaovad kõik piirangud maa ja kinnisvara omandamiseks välisriikide kodakondsetele. See on Euroopa Liidu üliliberalismi tippsaavutus ja mis ülikurb, see kõik on teostatud meie endi poliitikute poolt. Me oleme oma iseseisvuse ja iseotsustamise kinkinud ilma püssipauguta. Juba täna teame, kuidas Venemaa investorid krahmavad Eestis kinnisvara, pool Tallinna vanalinna kuulubki neile. Huvitav on vaadata kuidas meie võimurid (välispankurite ja magnaatide huve teenivad), kes Riigikogus troonivad, silma pilgutamata suust jama välja ajavad, väites, et kapitalil ei ole rahvust ja selline liberalistlik poliitika toob välisinvesteeringute näol õnne meie õuele. Tõsi, kapitalil ei ole rahvust, küll aga on sellesama kapitali omanikul. Ja liberalistlik majanduspoliitika ei ole õnne meile toonud. Paraku on edukalt hävitatud kodumaine põllumajandus ja pangandus, need kaks on aga iseseisva riigi alustalad. Rääkimata asjaolust, et tegu ka strateegilise ressursiga. Kes mind ei usu, see küsigu spetsialistidelt, näiteks Leo Kunnaselt.

Vist ei ole mõtet peatuda pikemalt meie valitud Riigikogu seaduslikkusel. Viimased valimised olid ilmekad. Vaatamata e-valimiste küsitavusele, mis ka tõestatud ja muudele rikkumistele andsid kõik instantsid vastuseks JOKK. Seega need, kes ka selle seaduse vastu võtsid ja läbi surusid, ei oma rahva mandaati, vaid on avaliku võimu ebaseaduslikult omastanud. Ei ole vist palju, kui väita, meie valimised ei ole juba ammu demokraatlikud.

Mida teha, kuidas ennast kaitsta? Kas minna tänavale ja asuda revolutsiooniliste tegevuste teele? Põhjust oleks ju enam kui küllalt, sest selle seaduse jõustumisel ei ole peatselt Eesti riiki ka vormiliselt. Juba keskaegne notar, Leonardo da Vinci isa teadis, maa see on võim ja kindlaim investeerimisobjekt on kinnisvara ning eeskätt maa. Siit ka põhjus, miks seda välisriikide poolt ihaldatakse. Maast ilmajäetud rahvas on juurteta kosmopoliit ja eestlaste kui maaga tihedalt seotud rahva puhul tähendab see rahvuse lõppu. Ma siiski ei usu, et meie põhjamaise rahva kannatus nii lihtsalt katkeb ja ta tänavatele läheb, kuigi...mine sa tea.

Me peame siiski tegema kõik, mis meie võimuses. Vaatame, kas Eestis on veel inimesi, kes riigi ja rahva tulevikust hoolivad. Just seetõttu algatavad rahvaliikumine Vabade Kodanike Ühendus MTÜ ja Kristlik Hoolekanne ja Haritus MTÜ allkirjade kogumise keskonnas petitsioon.ee ja facebookis eesmärgiks see seadus peatada.

Märkus: Fasebooki leht on nime all: EESTIMAAD EI TOHI MÜÜA, ÜTLE EI. Klikkides „meeldib“

Petitsioon.ee keskonnas avatakse leht algaval nädalal allkirjade kogumiseks.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP