RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 27. mai 2011

VEIKO RÄMMEL: EESTI PÕLLUMAJANDUSE HÄVITAMINE ON LÕPUSIRGEL!



Meie "kallis" Brüsseli poole koogutav valitsusviletsus on Eesti majanduse ja eriti põllumajanduse tapmisega jõudmas lõpusirgele.

Maaleht kirjutab:

Valitsuse kava kaotada metsandus-, kaevandus- ja ehitustöödel võimalus kasutada odavamat kütust toob kaasa uue hinnatõusu ja pankrotilaine.
Valimiskampaania ajal rääkisid kõik rahvusmeelsed jõud ja üksikkandidaadid vajadusest võidelda ääremaastumise vastu ja soosida kodumaist tootmist ning eriti põllumajandust. Ebademokraatliku ning PS vastase valimissüsteemi abil manipuleeriti võimule tagasi paraku liberalistid. Nüüd jätkavad viimased kiiresti oma riiki ja rahvast hävitavat tegevust, Brüsselist kostub aplaus!

Väga lühikese aja jooksul on tehtud kaks hävitavat seadusandlikku otsust. Esiteks maa müügi piirangute kaotamine välismaalastele nii füüsilistele kui juriidilistele isikutele. Tagajärjeks peatselt Eesti põllumaa libisemine rikaste hangeldajate valdusse. Nüüd see, põllumajanduskütuse maksustamine täie rauaga. Tulemuseks saab olema paljude veel alles olevate talude jt maaettevõtete pankrott ja elu jätkuv väljasuremine Eestimaal. Suurimad tänud Teile Eesti rahva reeturitest liberalistid Toompeal.
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP