RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 17. juuni 2011

Eestimaa kuulugu eestlastele

Posted in Ja liberaalid tuleb hävitada., nsblogi@politician.com on 16. juuni 2011 by TAAVI.R. Täielikult väliseliidi huve teeniv valitsus on tühistanud maa müügipiirangud välismaalastele, mis ähvardab suure osa Eestimaast välismaalaste kätte mängida ja eestlastele endile maa hankimise kallimaks muuta.
Kui me maa ära müüme, siis me ei ole enam ise peremehed omal maal. Me võime rääkida, et kapitalil ei ole rahvust, aga kapitalil on huvid, võõrkapitali huvid ei pruugi alati langeda ühte meie huvidega,” arvas Kambja vallavanem I. Tedremaa.
Sama meelt oli ka Kolga-Jaani valla nõunik R. Sova. “Arvan, et kui ma olen eestlane, siis mul on Eestimaal kinnistu, maa on pisike ja miski võiks seda eestlast kinni hoida.”
Hetkel on Eestis aga söötis põllumaad veel omajagu ning maa hind rikkale välismaalasele suhteliselt odav. Praegu  on kasutamata maad veel küll, kuid võrreldes 20 aasta taguse ajaga, on seda jäänud tunduvalt  vähemaks.
Läätsamäe Talu peremehe M. Oru arvab sama, mida siin blogis isegi mõni aeg tagasi välja pakkusin, et: “Toetusi ei tohiks jagada mitte hektari, vaid tootmise järgi. Toetuse peaks saama see, kes kasvatab ka midagi muud peale umbrohu.”
Maa müügi asemel võiks seda suurtootmistele pigem odavalt rentida, mis suurendaks ka väikeste omavalitsuste haprat tulubaasi ja võimaldaks olukorda kergemini kontrollida.
Tänane võim pole aga täitmas mitte Eesti rahva huve, vaid teatud finantskliki omi. Sellised tuleb võimult kõrvaldada ja Eestile kahjulikest lepetest taganeda.
Allikad: NSB, e24.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/
Foto: M. Ilves

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP