RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 2. juuni 2011

Eksperimendi hind: vaid 61% seob end tulevikus Eestiga

Posted in Ja liberaalid tuleb hävitada., nsblogi@politician.com on 1. juuni 2011 by TAAVI.R.
61 protsenti Eesti elanikest näeb enda ja oma laste tulevikku Eestis, selgus TNS Emori uuringust. statistika järgi on üle poole väljarändajatest naised, kes tihti viivad ka oma emaduse välismaalaal(asele)e. Samuti on napilt vaid kolmandik välistudengitest, kelle välismaale lahkumist liberaalvõim ise veel tagant õhutab, soovimas naasta kodumaale. Enam, kui 41% küsitletutest leiab, et võrreldes 20-aasta taguse ajaga on nende elukvaliteet langenud.
See näitab süsteemi, see on valitsus, mille majandus- ja rahvastikupoliitika seisneb vaid maksude kogumises ja SKT suuruse jälgimises, täielikku läbikukkumist.Mõnes teises riigis toimuks riigipööre, kui 40% rahvast EI SEO enam oma tulevikku kodumaaga ja kaalub erinevaid variante, kuidas põgeneda. Siin tehakse nt Postimehe poolt sellest rõõmusõnum, et koguni 60% jääb siiski paigale.
Katastrofaalse olukorra üle rõõmustamine liberaalide poolt olukorras, kus iibepuudulik ja allamiljoni rahvas põgeneb kodumaalt, kuid  raugad siiski jäävad, on täielik absurd.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP