RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 1. juuni 2011

Erinevus rikastab jälle: ametliku statistika järgi iga vägistaja Oslos mittevage

Posted in Immigratsioon kriminaliseerida!, nsblogi@politician.com on 31. mai 2011 by TAAVI.R. Oslo on linn, kus põliselanikkond on mõnes piirkonnas täielikult välja tõrjutud ja, kus tüdrukud on mitmel pool sunnitud blondid juuksed mustaks värvima, et mitte rikastajatest eksootiliste võõramaalaste käest peksa saada. Oslo on suurim linn, kuhu koondunud ka suurim protsent eksootilisi immigrante. Vohav multikulti kajastub ka kriminaalstatistikas, kus enamus raskema astme kuritegevusest pannakse toime mittevalgete immigrantide poolt. Vägistamises on olukord lausa uskumatult kurb. Ei, mitte 50, 60, ega 70% vägistajatest pole eksootilised, vaid koguni 100% Oslos registreeritud ja tabatud vägistajatest olid mittevalged mehed.
Kuigi meedia kasutab poliitkorrektset väljendit mitte läänemaist päritolu, pole kahtlustki, kellest räägitakse olukorras, kus enamus Oslo immigrantidest on mittevalged.
Olukord pole kiita ka mujal, kus eksootiliste suur populatsioon. Naaberriigis Rootsis vägistati ja mõrvati nn mustanahalise mehe poolt blond rootslanna E. Krantz, kes oli julgenud mustanahalise mehe lähenemiskatsele ära öelda.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP