RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 29. juuni 2011

Kreeka proletariaat on valmis võitlema.

Populismi mesijuttu puhudes Kreekas võimule tulnud sotsialistid on pisut hädas, sest nendest veelgi vasakpoolsemad jõud ei lepi kapitalistliku survega töökultuuri parandamise suunas nagu ka kokkulepitud reeglite järgimise nõudes. Juba kord rahvale antud sotsiaalsed mugavused (olgugi, et neid täita ega ka garanteerida ei ole võimalik) on väärtus, millest ju loobuda ei saa.

Ja lihtrahva masside meeletul toetusel hoiavad kohalikud kommunistid koos ametühingutega üha kõrgemal punast võitluslippu. Interfaksi teateil hõivasid täna kommunistide toetajad tormijooksuga kuulsa Atheena Akropoli, et pidada seal manifestatsiooni. Meeleavaldajad nõudsid sotsialistlikult valitsuselt rahva reetmise lõpetamist, Euroopa Liidu nõudmiste mittetäitmist ning riigi kärbete poliitika kohest katkestamist. Akropoli kaljudele riputati plakat kirjaga "Inimestes jätkub jõudu ning nad ei alistu!"

Kommunistidele sekundeerivad ka ametühingud, kes teatasid, et kuulutavad Kreekas välja 46-tunnise üldstreigi, milline viiakse läbi 65. Kreeka linnas üheaegselt ja algusega 28.06.11..

Tundub, et aastatepikkune mugav võlguelamine kannab järjest mõrudamaid vilju, millised lõppudelõpuks peavad ära sööma needsamad lihtsad kreeklased, kes sellise "desserdi" vastu täna protestivad.
Allikas:http://bhr.balanss.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP