RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 3. juuni 2011

Milleks meile veel Euroliit?

Posted in Ja liberaalid tuleb hävitada., nsblogi@politician.com on 2. juuni 2011 by TAAVI.R.
Taastagem tugev rahvusriik Eesti!
Taastagem tugev rahvusriik Eesti!
Euroliit teeb pingutusi, mille abil keelustada kiire palgakasv, kui see ei vasta teatud kriteeriumitele.  Eestile tähendaks see orjapalga seadusesse vormimist.
2003. aastal lubati ELi propagandat tehes kokku nii rikkust, palgatõusu, et debiilikuteltki hääli saada, siis ka kultuurhooradele palju ilusaid mehi rääkimata sellest, et liitumisest pidi saama Eesti kiire tõus rikaste hulka. Tänaseks on saanud sellest rahva erosiooni toetav, rikaste riikide võlakriisist väljatoomiseks makse koguv piirideta Segasummasuvila, mis tahab üha rohkem otsustada meie eest.
Eurovastaste neutraliseerimiseks hirmutati omal ajal rahvast, et kui me jääme välja ühendusest, võime tõesti algul saada näiliselt enam otsustusvabadust, kuid jääme üksi ja satume Venemaa ikke alla. Venemaa oli üks võlusõna, mis süsteemi ikka ja jälle aidanud.
Tollal öeldi ka, et mitteliitumisel oleks valus löök meie tööhõivele.lubati, et EL-is tõuseksid palgad kiiremini kui hinnad jne. Tehti ka lühidalt prognoose, et aastaks 2010 peaks eestlaste palk tõusma 30% võrra. Euroopa Liidust väljajäämise korral jääks palgatõus vaid neljandiku piiresse.
Nüüd on 2011 aasta ja võib öelda, et Euroopa Liit pole meie rahvast õnnelikuks teinud. Reaalpalk isegi hullemas seisus. Eesti ei ole iseseisvam  kui varem ja Eesti otsustest ei sõltu midagi Euroopa Liidus.
Meie tööhõive on saanud tollase prognoosi järgi hävitava löögi. Meie pole saanud Euroopa Liidust märgatavat abi seitse aastat hiljem, sest Euroopa Liit pole toetanud lubatud hulgal haridust, kutseõpet ja täiendõpet ega koostööprogrammide vahendeid. See pidi justkui meie võimalusi suurendama märgatavalt. Palgad on jäänud hindadele 30% alla.
Mis siis veel rääkida sellest, et Euroliit tahab üha rohkem otsustada meie eest, pole ta suuteline ohjeldama ka immigratsiooni. Schengen on läbikukkunud ja seda võib näha ka Tallinnas, kus alles hiljuti jäi vahele illegaalist neeger, kes Vanalinnas tüdrukuid nö lantides kogemata politseinike huviorbiiti sattus oma käitumisega. Vaevalt too frukt ainukene sellelaadne nähtus on lisaks legaalselt Rootsist siia saabuvatele.
See pole kõik
Pika aja jooksul on siia imbunud palju rahvusvahelisi ettevõtteid, mis on Eesti ettevõtteid ära ostnud või välja suretanud ning hakanud Eesti turgu valitsema ja hindu tõstma. See annab eelise suurele ettevõttele.
Hinnad tõusevad kuni Skandinaavia tasemeni välja, kusjuures minna on veel 20-30 protsenti. Paljud tööstuskaubad aga on Eestis juba kallimad kui Soomes.
Toimunud on hoopis vastupidine meile lubatule. Milleks meile veel Euroliit?
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP