RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 25. juuni 2011

Obama sõltub uusimmigrantidest

Posted in Määratlemata on 24. juuni 2011 by TAAVI.R. Ameeriklased on üha rohkem pettunud Obama poolt juhitud riigis, kuna inimesed ei ole rahul majandusnäitajatega.
Bloomberg’i küsitluse järgi on toetus Obamale langenud 61 protsendilt 37 protsendini.
Ainult 30 protsenti inimestest on kindlad, et nad hääletavad uue presidendi valimiste ajal Obama poolt. 36 protsenti inimestest ütles, et nad kindlasti ei hääleta uutel presidendivalimistel Obama poolt ning ootavad uut kandidaati.
„Majandustulemustest on näha, et Obama ei ole taganud sellist majanduskasvu nagu ta lubas,“ ütles Sharon Ortiz (Ameerika elanik) uudisteagentuurile Bloomberg.
Obama toetus on langenud võrreldes varasemaga eriti valgete hulgas ja stabiilsem neegrite ja latiinode hulgas. Obama loodab väga mittevalgetele sisserännanutele, kellele aktiivselt kodakondsust proovitakse anda, sest nende hulgas on toetus demokraatidele ja sh Obamale suurem. Selle tõttu on Obama keeldunud tegelemast tõsisemalt ka illegaalse sisserände küsimusega, sest paljudele latiinodele on see südamelähedane teema ja sellest sõltub ka nende toetus Obamale.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP