RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 27. juuni 2011

OLEG BUROV: ANDESTA ISA

Olid 18 aastat vana, kui, osaledes lahingutes Vabadussõja rindel, tagasid Eesti poliitikutele võimaluse luua vaba ja iseseisev Eesti Wabariik. Mina olen 80-ne, nendest 20 aastat nii või naa olen üritanud taastada sõltumatu Eesti, aga ei õnnestunud. Miks? Meid okupeerinud naaberriigi võim ju lõppes. Jah, tõesti, kuid meie rahvuslikult meelestatud jõud ning grupeeringud olid killustatud ja ambitsiooniliselt ühist keelt ei leidnud, tegutsedes kui luik, vähk ja haug, ning see olukord, kahjuks, kestab tänapäevani. Räägitakse, et tegemist on nõukogude-venemaa kasvatuse ja hariduse saanud inimeste mentaliteediga, kuid ei, kummutan selle väite, EW-d ehitanud isikute haridus oli samuti pärit vene riigi õppeprogrammidest. Meie tänapäeva poliitikud on teinud kõik, et, eirates Põhiseadust ja Tartu rahulepingu sätteid, lasta kaduma minna Eesti alasi ning nihutades merepiiri vähendadaterritoriaalvete akvatooriumi, vähe sellest, nad tegid meie riigist Euroopa liidu ääremaa ehk aguli, ja seda vabatahtlikult, pettes kodanikkonda, avaldades rahvahääletuse võltstulemusi. EL-i astumise poolt oli 47% Eesti hääleõiguslikest kodanikest.
Kaotanud poliitilise iseseisvuse, oleme juba kaotamas ka majandusliku sõltumatuse, likvideerides oma krooni ja tuues käibele euro (€), millega vabatahtlikult andume välispankade diktaadile. Jääb küsida, Quo vadis, Estonia ja kauaks veel säilub meie nimi EESTI ja rahvuse määrangul mõiste EESTLASED?
Tõesti, täna võib lugeda kirjutisi, kus tehakse etteheiteid ja esitatakse süüdistusi K.Pätsu ja J.Laidoneri aadressil, kuid nemad tegid Eesti Wabariigi.Tänased meie poliitikud aga vabatahtlikult inkorporeerisid Eesti EU-sse ja lagundasid kogu majanduse. Mida ma siis tegin? Arvan, et järgnevad kirjutised annavad vastuse sellele küsimusele.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP