RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 11. juuni 2011

PAREM KARTA KUI KAHETSEDA

Parem karta kui kahetseda. Venemaal on nii, et kui tahad olla poliitiliselt aktiivne ja see soov on tõsine, siis pead valitseva putinliku klikiga hästi läbi saama. Kui sa lisaks sellele oled ka ärimees, siis pead putinlikule klikile jagama suuri rahalisi toetusi või veelgi parem - anna oma äri üldse ära putinistidele. Kui vastu vaidled või seda ei tee, siis tasub mõelda Hodorkovski saatuse peale ning veelkord otsustada, kas olla, minna poliitikasse või kuidas putiniste toetada. Viimase dilemma puhul pole küsimus tõesti selles, kas vene valitsevat klikki toetada vaid selles, kui suure summaga toetada.
Vene ärimees ja poliitik Aleksandr Lebedev tegi vastavad "õiged, vajalikud" ja elu alalhoidmisest tulenevad otsustused.
2011. aasta mais esitas Lebedev koos oma liikumisega Naša Stolitsa (Meie Pealinn) taotluse rahvarinde liikmeks saamiseks. Lisaks sellele ütles Lebedev, et on valmis loobuma suurest osast oma aktivatest ja äritegevusest. Ärimees seostas oma otsuse sellega, et tema tegevus on pälvinud Venemaa föderaalse julgeolekuteenistuse FSB etteheiteid. Ta tegi ettepaneku anda oma lennufirma Red Wings üle ülevenemaalisele rahvarindele, mida juhib peaminister Vladimir Putin. Lebedev teatas oma kavatsusest avalikus kirjas Putinile, mille avaldas oma blogis.
„Teen ettepaneku anda Red Wings föderaalse julgeolekuteenistuse operatiivse juhtimise alla, sest viimane orienteerub suurepäraselt Tu-204 SM projektis. Ma ei kahtle, et valitsuste K, P ja M (FSB majandusalased allüksused) rohkearvulised kindralid ja polkovnikud saavad suurepäraselt hakkama ülesandega säilitada kodumaine lennukitööstus“ on kirjas märgitud.
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

2 kommentaari:

Oskar 11. juuni 2011, kell 11:10  

See on tüüpiline sionistliku meedia propaganda "hirmuäratava diktaatori" vastu, et õigustada selle rajalt maha võtmist. Hodorovski näide küll hea ei ole, sest see konksnina on Venemaa rahvusriigi suuremaid õõnestajaid. Pigem püsigu Venemaal venelastest kubernerid, kui konksninad, kes niigi hävitasid Venemaa ja juhtisid katseriiki NSVL. Venemaa vastu hirmu süvendamise eesmärk on konksninade kartellimeedial vajalik, sest hirm on see, mis sunnib rahval kaasa minna poliitikute poolse NATO ja Jevrosojuuzi õigustamise.

Matti Ilves 11. juuni 2011, kell 20:14  

Vaevalt sionistid sellist propagandat teevad. Venemaal on üks tandemi liige juut, Medvedev-Mendel. Mäletan, et Medvedevile taheti isegi Iisrali kodakonsdust anda.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP