RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 26. juuli 2011

MATTI ILVES: PAREMÄÄMUSLUSEST JA VASAKÄÄRMUSLUSEST

Seoses Norras vabamüürlase Anders B.Breiviki, massonide ja tõenäoliselt teatud salateenistuste, politei kahtlaselt aeglane reageerimine, korraldatud veretööga on Eestis ja ka ilmselt kogu Euroopa Liidus tõusnud jälle päevakorrale "paremäärmuse" tohutu laimamine ja süüdistamine. Millegipärast nähakse ohtu just parempoolsetes, aga kõrvale jäävad täiesti vasakpoolsed ja vasakäärmuslased. Ei tea eriti paremäärmuslaste kordasaadetud kuridegusid, aga vasakpoolsete suurtest mõrvadest ja kuritöödest kubiseb terve eelmise sajandi ajalugu, lugege lisaks ka SIIT. Ajalehe "Postimees" suur pealkiri - Kapo: jälgime ka kohalikke paremäärmuslasi

"Postimehe" selle foto allkiri: Ekspertide sõnul on paremäärmuslikule ekstremismile liiga vähe tähelepanu pööratud.

Jah, eriti naljakas on näha ajalehtedes natsionaalsotsialistide (tegelikult vasakäärmuslased) pilte ja seda, et neid nimetatakse paremäärmuslasteks! Siin peab olema midagi täiesti valesti ja ongi, sest sotsialistid ei saa ju olla halvad. Kuigi inimkond on kandnud just suurimad, lausa tohutud ohvrid sotsialismi-kommunismi ebaloomuliku ühiskonnakorra kehtestamise katsetega.
Vanlane peab olema, nii kui N.Liidu ajal ja selleks on valitud paremäärmuslus, sest Euroopa Liidus juurutatakse jälle marksismi-sotsialismi, lugege SIIT.
__________________
Veel. Raadio teatas, Norra politseil on andmeid, et Breivik ei tegutsenud seda kuritegu sooritades üksinda.
M.I.
__________________
Praegu teatas Vikerraadio, et Breivik OLEVAT tegutsenud ikkagi üksinda ja veel ka seda, et "paremäärmuslastega" ta seotud ei ole. Seega lükkas raadio ümber eelneva info. Usun, et hoolmata sellest paremäärmuslaste ründamine meie meedias jätkub.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP