RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 12. august 2011

MATTI ILVES: MULTIKULTUURI "RÕÕMUD"



                                                                   London täna

Londonis ja teistes Ingismaa linnades - Manchesteris, Salfordis, Liverpoolis, Nottinghamis, Birminghamis toimunud neegrite ning teiste immigrantide mäss, rüüstamised, põletamised ja tapmised panevad paratamatult vaatama võõraste probleemi veidi laiemalt.
Ka teised Eoroopa Liidu riigid (Prantsusmaa õige tihti) on puutunud kokku taoliste asjadega. Eestis oli pronksiöö mäss, mida kasutati seadusandluse karmistamiseks mis näib juba ohustavat demokraatlikke vabadusi, kusjuures "pronksiöö kangelased" jäid peaegu karistuseta, hoolimata meie presidendi lubadusest neid karistada kogu seadusandluse karmusega.
Vägede ülemjuhataja Kosovos kindral Weseli Clark tunnistas CNN-i saates juba juulis 1999: "Moodsas Euroopas pole homogeensetel rahvusriikidel kohta. See oli XIX sajandi idee, XXI sajandil aga viljeleme me mutltikultaralismi, rajades multietnilisi riike."(Tsitaat Jüri Lina raamatust)
Selline on siis USA vabamüürlasest kindrali vaade Euroopa riikidele, USA ise on sisserändajate riik, põliselanikud indiaanlased on suures osas tapetud või välja surnud. Kummaline küll, kuid enamuses rahvusriikidest koosnevas E Liidus on valitsejate, Euroopa Komisjoni, seisukoht täpselt sarnane kindral Clarki omale! Selline seisukoht sisaldab tulevikuks juba sisseprogrammeritud konflikte, seekord riikide põlisrahvaste poolt, kes ei lase ennast nii lihtsalt hävitada või sulanduda immigrantide massi.
Meile on kõige kõrgemal tasemel räägitud immigrantide sissetoomise vajadusest ja nende positiivsest mõjust majanduse arengule. Kuidas on aga asjad tegelikult?
Suurbritannia pole saanud kasu sisserändajatest koosnevast tööjõust, väidab hiljuti avaldatud raport. Antud tulemust nimetatakse viimaseks naelaks kirstule, kus asetseb senine immigratsioonipoliitika, purustades sellega ka paljud multikulti kasulikkusest rääkinud võimul olnud Töölispartei dogmad. NIESR (kohalik majanduslike ja sotsiaaluuringute instituut) poolt avaldatud aruande järgi on võõrtööjõud toonud riiki nullkasvu vastupidiselt võimude väitele, nagu oleks majandus kasvanud märgatavalt just tänu immigranttööjõule.
700 000 immigrandi kohta, mis SB puhul tähendab ligi 1% elanikkonnast, oli  0,2% jagu  majanduslikku kasvu.
Uuring ei võtnud arvesse tõsiasja, et enamus organiseeritud kuritegevusest pannakse toime tihti eksootilistest maadest pärit immigrantide poolt ja sellega kaasneb palju majanduslikku kahju. Allikas: V. Ward, Telegraph (London), 2.mai, 2011. (NSBLOGI)
Londonis rääkis üks mässaja kaamera ees, et andke kätte meile ette nähtud soodustused, raha ja ärge tülitage meid oma seadustega!
Teists riikides langeb ka suur osa kuritegevusest just immigrantide osaks, ka Eestis. Eriti seksuaalkuritegudes  on Euroopa riikides juhtpositioonil neegrid ja teised värvilised. Näiteks Soomes on immigrantide poolt toime pandud vägistamiste protsent tõusnud 90. ja Norras läheneb see juba 100 %-le ja kunagi turvaline Rootsi on tõusud seksuaalkuritegude osas Euroopas lausa esikohale. Rootsis on ka põlisrahva kultuur alla surutud ja koolides õpetatakse, et rootslased peavad praktiseerima multikuultuursust.
Sellised kurvad arengud ootavad ka meid ees, aga loodan, et ennem kukub kokku võla- ja rahanudskriisis vaevlev ebaloomulik moodustis Euroopa Liit.
Videol näete Rootsi tänapäeva:


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP