RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 28. august 2011

MATTI ILVES: VEEL ÜKS SAMMUKE TOTALITARISMI SUUNAS

Peale Kaitseministeeriumi intsidenti president Ilves ütles, et on vaja suurendada siseturvalisust. See on tegelikult järgmine samm totalitaristliku E Liidu provintsi suunas. Esimene sarnane organiseeritud samm oli nn pronksiöö sündmused (lasti pööblil vabalt märatseda, lõhkuda ja varastada, üle kahe tunni ilma neid segamata) ja seejärel karmistati seadusandlust nii, et on nüüd võimalik kasutusele võtta lisaks politseile ka sõjavägi üldrahvalike rahulike demonstratsioonide mahasurumiseks.
Nüüd on paras ajend - ma ei tea kas see rünnak Kaitseministeeriumile oli juhuslik, või salateenistuste poolt provotseeritud - relvaseaduse ulatuslikuks karmistamistamiseks, kartelliajakirjandus sellest juba pasundab. Kntrollitav rahvas ei tohi omada märkimisväärselt relvi. Kuhu jääb nüüd ka isegi mõne poliitiku unistus relvastatud rahvast, et suurendada riigi kaitsevõimet? See unistus on lõplikult maha maetud.
Valitsejate, on need siis illuminaadid, vabamüürlased või nüüd bidelberglased ja maailmavalitsus, pürgimine absoluutsele võimule ning kontrollile on juba läbi ajaloo alustatud alati ühtmoodi. Kõigepealt luuakse probleem ja seejärel pakutakse välja lahendused, mis alati kindlustavad rohkem ja rohkem nende võimu.
Juba verist Prantuse revolutsiooni alustati samuti, püstitati probleemne loosung - "vabadus, võrdsus, vendlus" ja leiti selle elluviimiseks revolutsiooniline lahendus. Itaalia professor Roberto de Mattei kirjutab artiklis "Euroopa Liit – vahend relativismi diktatuuri teenistuses": "...kes avaldavad poliitilistele institutsioonidele samasugust mõju nagu vabamüürlaste loožid Prantsuse Revolutsiooni ajal." Siit näeme, et see revolutsioon oli vabamüürlaste organiseeritud, samuti, kui verine Oktoobrirevolutsioon Venemaal. Olid ju pea kõik juhid alates Leninist ja Trotskist massoonid.
Illustreerides veel probleemi loomist ja lahendust on jälle võtta näide Venemaalt. Majade õhkulaskmine Moskvas ja teistes linnades FSB poolt avas tee teiseks Tšetšeenia sõjaks ja seejärel Putini võimuvertikaali sisseseadmiseks ning üleminekule "suveräänsele demokraatiale".
Olen samuti kindel, et vabamüürlase Breiviki veretööle ja Londoni mässule järgnevad juba üleeuroopalised sammud valitsejate võimu kindlustamisel rahva üle ja teel totalitaarse valitsemisviisi poole, mida püütakse muidugi varjata, aga kus tegijaid seal nägijaid.
_________________
Lugege lisaks: http://rahvuslane.blogspot.com/2011/07/matti-ilves-euroopa-liit-rahvaste-ja.html
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP