RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 24. september 2011

Appi, venelasi röövitakse!

                                Vastulöök ajalehele "Moskovski Komsomolets Estonia"

  Soomes on vist lahti läinud Jätkusõda II. Vähemalt sellise mulje on jätnud vene meedia viimaste uudiste valguses, millest nähtub, et Soome rahvuslased (sic!) on alustanud aktiivset pealetungi vene asustuspesade hävitamiseks.

Vene meedia lööb lokku selle peale, et väidetavalt on Soomes alanud pogrommid venelaste vastu. Just nimelt pogrommid, ei midagi vähemat. Ja pogromme venelaste suhtes teostavat soome rahvuslased. Portaal Dni.ru, viitega tuntud vene infoportaalile Вести.Ru, teavitab venemaa üldsust, et soome rahvuslased hävitavad ja purustavad venelaste kodusid Soomes.

Portaali teateil on viimasel ajal märgatavalt suurenenud rünnakud korterite, majade ja suvilate vastu, milliseid kasutavad/omavad venelased. Väidetavalt rahvuslaste pogromme on täheldatud Imatras ja Lappeenrantas. Samuti olevat kannatada saanud kümned korterid ja suvemajad Ruokolahtis ning Joutsenos.

Kurdetakse ka, et padukapitalistliku Soome politsei pole "loomulikult" ühtegi kahjurit kätte saanud. Aga, et tegude kordasaatjad on rahvuslased, seda teab vene meedia kindlasti. Rahvuslaste tegevusena hinnatakse toimunut seetõttu, et löögi alla olevat sattunud vaid eranditult venelaste vara ning kuritööd on toime pandud ühtse käekirjaga - elamine röövitakse paljaks ning seinad plätserdatakse seejärel kokku punase värviga. Samas tunnistab vene portaal, et (kahjuks?) pole ükski Soome rahvuslik organisatsioon tunnistanud oma vastutust nende tegude eest.

Imatra linnajuhid eitavad venelaste vastu suunatud tegevust, kasvõi ainuüksi seetõttu, et nad olevat linnale kasulikud ja soomlased teavad seda. Samas väidavad ajakirjanikud, et paljud soomlased on rahulolematud venelaste käitumiste ning hoiakute suhtes. Venelased (turistid) olevat üleoleva ja ülbe hoiakuga ning peavad end tihti üleval agressiivselt.

Muuhulgas väidab portaal, et Imatra on venelaste jaoks kõige ohtlikum linn Soomes.

BHR
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP