RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 7. september 2011

MATTI ILVES: TEEL EUROOPA ÜHENDRIIKIDE POOLE

Nii - nüüd on see siis ka avalikult välja üteldud, kuhu E Liidu vägevad meid juhtida tahavad, "Postimees" kirjutas: "Schröder, kelle juhtimisel võttis Saksamaa kasutusele euro, sõnas, et Euroopa Liidu juhid eksisid, kui arvasid, et ühisraha juhib liitu iseenesest. «Praegune kriis teeb järeleandmatult selgeks, et meil ei saa olla ühine valuutaala ilma ühise rahandus-, majandus- ja sotsiaalpoliitikata,» sõnas ta, vahendab Reuters.
Schröderi sõnul tuleks luua ühine valitsus, mille üle teostaks järelevalvet Euroopa Parlament. «See tähendaks Euroopa Ühendriike,» ütles ta, lisades, et see tähendaks suveräänsusest loobumist."
Nüüd näeb juba üha rohkem "eksperte" ainust pääseteed Euroopa Ühendriikides. Äriuudised - E24.ee: "Ühisavalduse teinute grupi, mis on end nimetanud Euroopa Tuleviku Nõukoguks, eestvedaja on saksa-juudi päritolu kunstikoguja Heinz Berggrueni miljonärist poeg Nicolas Berggruen. «Euroala peab otsustama, kas liigub edasi ulatuslikuma eelarvelise ja majandusliku liidu suunas või riskib lagunemisega, mis seaks ohtu kogu eurooa integratsiooni» on avalduses kirjas."
Gerhard Schröder valiti selle sõnumi esmaseks kuulutajaks mitte juhuslikult, ei oma ta ju Euroopas enam mingit poliitilist ametikohta ja nii ei šokeeri see mõningaid lihtsameelseid poliitikuid kui ka EL-u riikide elanikke eriti. Rahvad võtavad seda kui teeneka poliitiku kaalukat arvamusavaldust ja seega on inimestele lihtsalt antud aega sellise mõttega harjuda. Mida teevad nüüd aga meie poliitikud, kes ütlesid, et ei nõustu iialgi liitriigiga kui meelitasid rahvast Euroopa Liitu astuma? Hiljemgi, veel õige hiljuti, on kõlanud nende suust samasuguseid kinnitusi.
Euroopa Komisioni liikmed (EL-u valitsusliikmed) hakkavad järjekindlat tegutsema aga veidi hiljem, tegelikult on selle nimel töötatud juba kaua, esimene suur samm oli Maastrichti lepingu allakirjutamine 7. veebruaril 1992. Nüüd annavad need "targad" väljaütlemised juba aluse tegutseda täiesti avalikult Euroopa Ühendriikide loomisel. Meie, rahvuslased ja iseseisvuslased, teame sellitest arengutest juba ammu ja teavad ka valitsuse reeturpoliitikud, kes juhivad eestlased hävingusse. Võib-olla vaid mõnele Riigikogu liikmele tulevad sellised arengud üllatusena, kuid kõik kartelliparteide nn. tagatoad on ka sellest hästi teadlikud.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP