RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 14. september 2011

Stsenaarium

Eile oli raske leida indikaatorit, mis näitaks majanduskliimas head. Absoluutselt iga suurem börs ladus punast. Kõik on valmistumas Kreeka maksejõuetuse väljakuulutamiseks.
„Saksamaa valmistub halvimaks, eeldades, et euroala kriis tuleb palju suurem, kui keegi on osanud karta,“ ütles European Centre for International Political Economy juht Fredrik Erixon.
Ammu mõtlemisvõimeliste poolt oodatud väljahõige Kreeka maksejõuetusest, kuhu Eestigi hüpiknukkudest poliitikud nii altid hiigelsummasid kantima on, saab ilmselt lähinädalail(päevil) tõsiasjaks. Sellisel juhul jäävad summad, mida Eesti poliitikud on välja lubanud, igaveseks kadunuks ja kahju tuleb lihtrahval kinni maksta.
Juba on niigi kuulda, kuidas eelarveaukude lappimiseks tuleb senisest enam kasutada töötumaksetest ja riigifirmadest laekuvat raha, mis tähendab töötuse jätkuvat püsimist ja varjatud hinnatõusu, sest riigifirmad peavad kaotatud raha tagasi teenima.
Euroga, mille pärast kogu show üldse käib, on aga  asi lihtne – et seda koos hoida, on vaja tugevat finantsjärelvalveorganit, mis omakorda eeldab sisuliselt liitriiki. Liitriik on eurokraatide ammune unistus, mille nimel nad aastaid pingutanud. On ju vastuvõetud Lissaboni lepe sisuliselt liitriigi alusdokument.
Meile võrduks see riigiga, kus pole eestlusel, nagu NSVLiski, mingit kohta, kus otsused tehakse meie eest Brüsselis ja nendest keeldumine võrduks ränkade sanktsioonidega.
Kui lasta asjal liitriigini minna, tuleb öelda hüvasti, oma maksurahale, iseotsustamisele, oma rahva ja selle kultuurile, sest on selge, et uut integreerimist meie rahvas ja suveräänsus üle ei elaks. Seega on viimane aeg hakata ka omaenense koduriigi poliikas toimuvat avatud silmadega vaatlema.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP