RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 17. september 2011

Taanlased pole omal nahal kogenud tõeliselt vasakpoolset režiimi

Kuivõrd taanlased pole omal nahal kogenud tõeliselt vasakpoolset režiimi (erinevalt eestlastest), siis on andestatav neile nende sinisilmsus värskelt toimunud valimistel. Fakt on aga see, et Taani astus nende valimistega lähemale kommunistliku vägivallarežiimi kehtestamisele. Loomulkult ei pea tekkinud olukord viima Taani ühiskonda veel mainitud vasakpoolse katastroofini, kuid välistada ei saa midagi. Seda enam, et kogu euroliit on paneuroopa idee arendamisest tulenevalt räigelt vasakule kaldu. Selle tulemuseks on ühiskonna antagonistlik lõhenemine, vägivallapuhangud ning vasakpoolsusele tüüpiline areng - ühiskondlike väärtuste ebakohane ümberjagamine ning lõppkokkuvõttes totaalne "kreekastumine" (heal juhul) või "nõukogudeliidustumine" (halvimal juhul).
Fakt on aga hetkel see, et värsketel valimistel sai vasakpoolne koalitsioon Taani parlamendivalimistel võidu. Napi, kuid võit ju seegi. Vasakpoolsed said 50,3 protsenti häältest ja parempoolsed 49,7.
Vasakpoolsetest sotsiaaldemokraadid said parlamenti 44 kohta ja on riigi populaarsuselt teine erakond 24,9-protsendise toetusega. Samuti vasakpoolsesse koalitsiooni kuuluv sotsialistlik rahvapartei sai 16 kohta.
Valimiste suurimad kaotajad olid konservatiivid, kes kaotasid parlamendis kümme esindajat ja nüüd on neil vaid kaheksa kohta. Parempopulistlikule rahvaparteile läks 22 parlamendikohta, mida on eelmiste valimistega võrreldes kolme võrra vähem.
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP